Astazi vom vorbi putin despre noul joc al celor de la Dejobaan Games, creatorii mai cunoscutului: AaAaAA!! – A Reckless Disregard for Gravity, dar si a Monster Loves You!, un joc care noua ne-a placut mult. Este vorba despre 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby), un joc care se afla de mult in Steam Early Access. Titlul este putin ciudat, iar odata ce-l citesti trebuie sa te astepti la ceva similar. Cei care au jucat primele titluri AaAaAA!! vor vedea ceva familiar. 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) este, de fapt, continuarea SF a celor doua jocuri, care au avut succes pe Steam si care au creat un renume pentru Dejobaan Games.

header

Numele nu ne spune multe, asa ca va trebui sa va explic puti ndespre ce este vorba… 1… 2… 3… KICK IT! este o combinatie intre AaAaAA!!! – A Reckless Disregard for Gravity si Audiosurf, sau un alt joc prezentat de noi, Soundodger+. Ciudat, nu? Cei care au jucat AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! stiu mecanica, pentru ceilalti va trebui sa explic. In AaAaAA!!! – A Reckless Disregard for Gravity, joci rolul unui personaj care trebuie sa evite unele obstacole in timp ce viteza este in continua crestere. 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) duce acest principiu la un nou nivel, actiunea avand loc intr-un viitor in care intri in pielea lui Azumi Pentak si incepi o cadere virtuala de la 5 Km deasupra orasului Boston. Scopul tau este sa eviti obstacolele, dar sa treci relativ aproape de ele pentru a-ti face un punctaj. Daca te lovesti de aceste obstacole, vei pierde nivelul si o vei lua de la inceput.

Screenshot_20130313_132803

Primele nivele se desfasoara normal, fara muzica, iar scopul lor este sa te familiarizeze cu jocul. Ai 2 controale simple, cu mouse-ul iti schimbi pozitia de cadere si directia, iar cu space accesezi informatiile confidentiale din blocurile virtuale pe langa care treci. Odata cu nivelul 3, vei avea o muzica in fundal, cantata de personajul cu care joci, iar dinamica nivelului pare sa se schimbe. Ei, odata cu urmatorul nivel, similar cu Soundodger+ vei putea sa-ti folosesti propria muzica prezenta in PC pentru a genera nivele noi.

Screenshot_20130313_135537

Astfel, vei alege un fisier cu musica de pe hard si il vei incarca in joc. Un algoritm special va genera un nivel special, bazat pe melodie, iar in functie de complexitatea acestuia nivelul va fi mai usor sau mai complicat de terminat. Nivelul consista practic in caderea din cer printre obiecte, caderea durand tot atat cat dureaza si melodia. Exista si ceva setari sa editezi nivelul, dar foarte putin, i ncomparatie cu Soundodger+.

Screenshot_20131019_180009

Mai jos aveti prima mea incercare sa trec nivelul cu numarul 3, nereusita, decat din incercari succesive, iar si cand am reusit, n-am atins scorul.


Watch live video from adriancuc on TwitchTV

Din fericire, jocul, cel putin in acest moment, nu te blocheaza sa nu poti avansa daca nu termini nivelul. Nivelul 7 este cel generat de muzica ta, si am facut si aici o incercare cu o noua melodie Hip-hop romaneasca.

 


Watch live video from adriancuc on TwitchTV

Parerea mea, dupa 4 ore de testare este ca 1… 2… 3… KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby) este un titlu interesant, dar putin ciudat. Se adreseaza unui segment strict de piata, dar este un joc bun de incercat la o petrecere si jucat pe o anumita melodie, cu miza pe ceva de baut. Asta daca n uaveti prieteni, care la betie sa sparga monitorul…. Jocul celor de la Dejobaan Games este disponibil pe Steam in Early Access la pretul de 9,99€ si vine cu Realizari si Carti de Schimb Steam.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte