Asrock

1-2 Nintendo Switch Review
Gameplay8
Raport calitate/preț7.5
7.8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

1-2 este un joc de petrecere dezvoltat și distribuit de Nintendo pentre cea mai nouă consolă a lor, Nintendo Switch. El este o colecție de mini-jocuri gândite în jurul funcțiilor principale ale consolei Nintendo Switch. data lansării a fost 3 martie 2017.

Gameplay

1-2 este un joc perfect pentru împărțit cu prietenii, deoarece el nu se bazează pe ce este pe ecranul consolei, mai degrabă jocul se folosește de funcțiile și senzorii din maneteleor Switch-ului, numite Joy-cons. Partea interesantă este că el conține 28 de joculețe, fiecare având o temă și un stil de joc diferit.

  • În Air Guitar jucătorii vor trebui să se folosească de manete pentru a mima un solo de chitară.
  • Baby este un joc singleplayer în care jucătorul trebuie să adoarmă un copil după care să îl pună în pătuț, fără ca acesta să se trezească.
  • Copy Dance este un minigame între 2 jucători, fiecare are o șansă să își arate cele mai bune mișcări, iar celălalt trebuie să le imite cât de bine poate, punctele vor fi primite în funcție de cât de tare seamănă mișcările imitatorului cu cele ale primului jucător, pe energia cu care vor fi făcute și pe timpul în care sunt făcute.
  • În Milk jucătorii vor imita mulsul unei vaci, cel care reușește să mulgă mai mult lapte, va fi câștigător.
  • Soda Shake este un joculeț care folosește un singur Joy-con fiecare jucător va scutra jocy-con-ul o anumită perioadă de timp după care îl va pasa următorului jucător, scopul este ca atunci când doza va exploda să nu fie la tine în mână.
  • Telephone este un joc în care fiecare jucător trebuie să își pună maneta pe o suprafață plată, la un moment dat o sonerie se va auzi, iar ultimul care își va ridica ” telefonul” va fi eliminat, uneori pentru a fi mai greu jucătorii vor trebui să asculte o anumită sonerie, iar Switch-ul va da diferite sonerii false, dacă ridici ”telefonul” pe soneria greșită vei fi eliminat

Acestea sunt doar câteva de exemple dintre cele 28 de jocuri.

În timpul testelor făcute de mine împreună cu câțiva prieteni am simțit uneori că manetele mă trădează, parcă uneori nu răspundeau așa cum trebuie, dar în mare parte nu am avut probleme mai mari. Sincer să fiu eu nu am fost foarte plăcut impresionant de felul în care se simt Joy-cons-urile și nu mi se păreau deloc comode pentru acest tip de joc, dar am putut trece cu vederea deoarece jocurile erau foarte amuzante și chiar mi-am petrecut timpul foarte plăcut încercând toate cele 28 de joculețe. Varietatea de minigames face ca jocul să nu fie foarte repetitiv și este destul de greu să te plictisești de el.

Concluzie

1-2 este un joc perfect pentru petreceri care, cu siguranță te va ține legat de Joy-con. În momentul de față jocul este redus pe siteul oficial Nintendo, aflându-se la un preț destul de bun, 39,99$, redus de la 49,99$.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte