Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

În ciuda lansării în luna Martie, o lună care nu este rezervată de obicei pentru lansarea de console, iar sezonul de cumpărături este în plină desfășurare, 10 milioane de console Nintendo Switch au fost vândute consumatorilor din întreaga lume de la data lansării, conform cifrelor de vânzări interne Nintendo.

Nintendo Switch este prima consoană ce poate fi conectată la TV și poate deveni portabilă instantaneu, permițând jucătorilor să experimenteze jocurile preferate oricând, oriunde și cu oricine. Cum fiecare consolă Switch de la Nintendo vine împreună cu două controlere Joy-Con, jucătorii pot împărtăși cu ușurință distracția jocurilor multiplayer compatibile cu prietenii și familia.

Biblioteca de jocuri diversă a consolei are deja două dintre cele mai apreciate jocuri video ale tuturor timpurilor: Super Mario Odyssey și The Legend of Zelda: Breath of the Wild, cea din urmă a câștigat Jocul Anului la The Game Awards și a primit numeroase distincții la nivel mondial. Cu jocuri compatibile multiplayer cum ar fi Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 și ARMS care pot fi jucate online sau cu prietenii și familia în aceeași cameră, plus o listă din ce în ce mai mare de jocuri terțe, precum Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Story și Stardew Valley, Nintendo Switch este cu adevărat potrivită pentru orice jucător.

„Suntem încântați de faptul că fanii din întreaga Europă și din întreaga lume se bucură de experiențele de joc pe care numai Nintendo Switch le poate oferi, fie că este vorba de cele mai noi aventuri cu Super Mario și Link, fie de jocuri unice cum ar fi 1-2 Switch, unde jucătorii stau față în față şi nu în fața ecranului „, a declarat preşedintele Nintendo of Europe Satoru Shibata.

Cu acest an deja livrând un catalog amplu de jocuri pentru toată lumea, utilizatorii de Nintendo Switch se pot aștepta la extinderea gamei de jocuri disponibile anul următor, lansând jocuri publicate de Nintendo precum Kirby Star, Bayonetta 2, Builders ofDragon Quest și un nou joc în franciza Yoshi, în plus față de jocuri mari de la terțe părți precum Wolfenstein II: The New Colossus de la Bethesda, Mega Man 11 de la Capcom, PROTECT OCTOPATH TRAVELER (titlu de lucru) de la Square Enix, Shovel Knight: King od Cards de la Yacht Club Games și Morphies Law de la Cosmoscope.

Nintendo Switch a atins pragul a 10 milioane de vânzări în întreaga lume de la lansarea sa din data de 3 martie 2017, cu o gamă largă de jocuri premiate, printre care Legend of Zelda: Breath of the Wild și Super Mario Odyssey deja disponibile și cu mult multe alte experiențe care vor veni în 2018.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte