Asrock

Battalion 1944 a fost anunțat pentru PC, PS4 și Xbox One. Dezvoltatorul Bulkhead Interactive a anunțat că scopul pentru Battalion 1944 este de a crea o experiență online înrudită cu Call of Duty și Medal of Honor. Anume; un shooter cu tema: al doilea război mondial pentru generația actuală.

„Înlăturam deblocările dezechilibrate, supraalimentarea abilităților, pentru a încerca să restabilim distracția și skill-ul jocului”, spune Joe Brammer, producătorul executiv.

battalion 1944 kickstarter

În ciuda eliminării deblocării zilelor, jucătorii vor avea în continuare posibilitatea de a debloca opțiuni de personalizare, de îmbunătățire a armei (păstrând aspectul clasic), personalizare insignei de la clan, și diferite uniforme.

Jocul folosește, de asemenea, locații din lumea reală pentru hărți, inclusiv străzile din Carentan și pădurile din Bastogne.

Battalion 1944

Batalion 1944 va avea sezoane prin Battle Tank – Bulkheads, vor fi sisteme de competiție la nivel global. În fiecare sezon, jucătorii vor putea să participe la evenimente pentru a câștiga recompense cosmetice pentru avatarele lor, arme sau accesorii.

Adevărul este că s-au făcut cam prea multe shootere după cel de-al doilea război mondial, lumea nu prea s-a gândit și la primul război mondial sau războiul din Vietnam, dar ținând cont că acum în ultima perioadă au apărut multe sf-uri, eu unul abia îl aștept. Se zvonește că ar trebui să apară prin mai 2017.

 

Tu ce părere ai? Era cazul de încă un shooter cu tema: cel de-al doilea război mondial?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte