Ubisoft a anunțat că TrackMania Turbo va fi lansat pe data de 22 martie pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Turbo trebuia inițial să apară în 2015, dar Ubisoft au crezut că este mai bine să apară în 2016, pentru a-l mai îmbunătăți și a repara unele bug-uri minore. Turbo este dezvoltat de Nadeo, un studio francez deținut de Ubisoft.

Datorită întârzierii jocului, Ubisoft a declarat că „a primit un feedback valoros” de la fani, aceștia sunt foarte importanți pentru firmă și declarațiile lor sunt luate în serios. Timpul de dezvoltare suplimentar a fost folosit pentru a „consolida campania și interfața jocului”. Interfața de utilizare a fost complicată ca în restul jocurilor TrackMania.

Ubisoft
Nadeo petrece, de asemenea, timp suplimentar la îmbunătățirea altor zone ale jocului, inclusiv la modul multiplayer și stabilitatea online. În plus, dezvoltatorul a adăugat noi caracteristici, inclusiv un mod care vă permite să jucați împotriva prietenilor pe pistele preferate făcute de utilizator. Modul Track Builder a fost făcut mai accesibil, în timp ce generatorul aleatoriu va fi ajustat precis.

Jocul va avea suport pentru Oculus Rift și PlayStation VR. Odată cu anunțul, au fost prezentate o serie de videoclipuri, unele având posibilitatea de a le viziona la 360°.


 

Va fi Trackmania Turbo mai bun ca restul jocurilor din serie?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte