GOG.com vă așteptă cu discounturi, derulează în acest moment o nouă promoție cu o serie de jocuri clasice, cum ar fi Jade Empire și francize ca Populous, Ultima și Wing Commander, printre altele.

Prețul unui joc individual poate ajunge să scadă cu până la 60 de procente, în timp ce puteți economisi mai mult pe bază de procent (85 la sută), dacă cumperi EA Completion Pack. Pachetul conține toate cele 42 de jocuri reduse pentru $ 41,43.

GOG

Unele dintre jocuri cu preț redus sunt Jade Empire Special Edition (2.24$), Dungeon Keeper Gold (0,89$), SimCity 4 Deluxe Edition (3$), precum și Medal of Honor Allied Assault Warchest (1,49$). În plus, o mulțime de jocuri ca Wing Commander, Populous le găsești la un preț mai mic de 89 de cenți, ca parte a promovării.

Această promoție durează până marți, 9 februarie se încheie la 17:00. Puteți vizita pagina celor de la GOG cu toate jocurile la preț redus.

http://www.gog.com/promo/weekend_promo_ea_collection_050216

Ca în cazul tuturor celorlalte jocuri (și filme) de pe GOG, acestea nu vin cu nicio formă de DRM. Pentru necunoscători, DRM este Digital Restrictions Management (Gestiunea Restricțiilor Digitale) ce face referire la orice tehnologie inclusă într-un produs electronic sau serviciu, cu scopul de a-i limita aria de utilizare după cumpărare. Este proiectat să împiedice cumpărătorii să folosească tehnologia digitală în scopuri ce nu corespund cu agenda de afaceri a vreunui furnizor de conținut sau a producătorului acelui dispozitiv.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte