Enermax Starryfort SF30

2016 este anul pentru realitatea virtuală. Samsung Gear VR a fost lansat la sfârșitul anului trecut, Oculus Rift sunt precomenzi și urmează să fie difuzate, și HTC Vive și PlayStation VR sunt pe urmele lor. Oricine care a jucat vreodată un joc în VR pentru o perioadă îndelungată de timp, știe cât de captivantă și palpitantă poate să fie experiența. Fie că ești la fel de încântat de VR sau încă ești sceptic, aceste 10 jocuri VR trebuie să fie pe lista ta pentru 2016.

Edge of Nowhere

Când majoritatea oamenilor aud de jocuri VR, ei cred că este vorba de jocuri first-person, acțiune intensă și imersiune chinuitoare. Edge of Nowhere are acțiunea care este dintr-o perspectivă tradițională third-person în care explorezi adâncurile terifiante ale munților din Antarctica. Jocul sigur ar trebui să fie suficient pentru a câștiga atenția.

100 Ft. Robot Golf

100 Ft. Robot Golf numele spune totul. După cum sugerează și titlul, vei controla roboți înalți de 30 de metri (100ft=30m), care aceștia joacă golf și în esență distrug locul. Se pare că va fi unul dintre cele mai hilare și distractive jocuri ce vor apărea curând. Roboți uriași, colorați distrugând clădiri (și reciproc) pentru a încerca să scufunde o minge de golf uriașă într-o gaură imensă în pământ este tot ce am dorit vreodată într-un joc (sau nu chiar).

EVE: Valkyrie

Din momentul în care am văzut pentru prima dată EVE: Valkyrie, am știut că este un joc special. După ce intri în cabină și te uiți în jur, spațiul devine instantaneu credibil și captivant. În timp ce zbori la viteze amețitoare, poți privi în jur pentru a supraveghea și pentru a-ți urmări vrăjmașii  în timp ce pilotezi nava cu controlerul în mână. Este unul din jocurile cu grafică de-aia care te lasă cu gura căscată.

The Climb

Imaginează-te agățat la sute de metri deasupra pământului, cu nimic mai mult decât vârful degetelor, în timp ce-ți legeni corpul pentru a încerca cu disperare de a ajunge la următoarea margine. Experiența devine mult mai intensă și personală cu un set de căști VR legate de fața ta. În The Climb de la Crytek este vorba de pericolele legate de alpinism și are părți egale terifiante și antrenante.

The Assembly

The Assembly are una dintre cele mai gândite și stabilite lumi din orice experiență VR viitoare. Redarea din diferite puncte de vedere, nu face numai experiența discutabilă și de multe ori deranjantă cu atât mai mult ambiguuă. Jocurile de aventură cu un ritm mai lent și povești interactive sunt experiențe excelente pentru a aborda VR.

Rez Infinite

Originalul Rez, a fost lansat în 2001. Rez Infinit este o repornire mult mai îmbunătățită și mult mai mult izbitoare vizual a clasicului Sega și fără îndoială, va fi una dintre experiențele cele mai psihedelice de pe piața VR.

Adr1ft

Probabil singurul lucru mai înspăimântător decât să fi îngropat de viu este fi în derivă la nesfârșit în întinderile adânci ale spațiului cosmic. Plutind de-a lungul, fără a vedea sau a prinde ceva, este fără îndoială unul dintre lucrurile cele mai înfricoșătoare imaginabile. Adr1ft este un joc care își propune să ofere simulări mai realiste de acest coșmar.

Lucky’s Tale

O nouă platformă de jocuri nu ar fi completă fără o mascotă. S-ar putea crede inițial că platformele third-person nu au un sens în VR, dar odată ce le-ai experimentat, începe să-ți placă. Lucky’s Tale este genul ăla de joc care îți aduce aminte de copilărie și care dacă începi să-l joci nu-l mai lași până nu-l termini.

Rigs

Destul de interesant, FPS-urile fast-paced, genul care domină industria jocurilor moderne, are foarte puțini reprezentanți în spațiul VR. Din fericire, Rigs, un joc care combină first-person cu lupta și liga sportivă, își propune să umple acel gol. Bazat pe filmul lansat până în prezent acesta se ridică la o contopire VR de Unreal Tournament. Și într-un fel e unul dintre cele mai rapide și mai antrenante jocuri anunțate pentru VR până acum.

AltspaceVR

Nu în ultimul rând este o aplicație incredibil de inovatoare și aproape nelimitată de tehnologia VR cunoscută sub numele de AltspaceVR. Nu este atât de mult un joc, deoarece este o platformă socială pentru VR. Avatarele sunt emotive bazate pe mișcările din lumea reală, ceea ce creează imediat un sentiment credibil de interacțiune între oameni.

 

Care ți se pare cel mai tare joc pentru tehnologia VR?

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte