Sony a spus că „modul cinematografic” va permite tuturor jocurilor existente pentru  PlayStation 4 să fie jucate pe PlayStation VR. „Modul cinematografic” va crea un ecran de cinci metri într-un spațiu virtual, care va funcționa ca afișaj pentru a vă juca.

Sony este deja în curs de dezvoltare la jocurile pentru realitatea virtuală. Până atunci, toate jocurile standard pentru PS4 vor fi redate de software-ul sistemului PSVR prin crearea spațiului virtual.
Într-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt de la Sony a spus: „Utilizatorii se pot bucura de conținut pe un ecran virtual de până la 225 inchi (5 metri în lățime), la o distanță de 2,5 metri.”
În plus, aceste diverse caracteristici pentru PS4, cum ar fi Share Play și Live from PlayStation vor fi, de asemenea, disponibile pentru PSVR. Utilizatorii vor putea vizualiza filme chiar și în spațiul virtual creat  „modul cinematografic” al căștii.

În comunicat a fost adăugat, „Utilizatorii vor avea posibilitatea de a se bucura de fotografii  și clipuri video care sunt captate de dispozitive la 360 de grade , cum ar fi camere omnidirecționale de pe PS VR prin intermediul PS4 Media Player, ceea ce le va permite să se simtă ca și cum aceștia sunt fizic în interiorul scenei capturate.”
Sony a menționat, de asemenea, că există în jur de 160 de proiecte de realitate virtuală în dezvoltare, cu ajutorul a peste 230 de dezvoltatori care susțin PSVR.

Unele dintre aceste jocuri care au fost deja anunțate pentru PlayStation VR sunt -Star Wars Battlefront, Eagle Flight, EVE: Valkyrie, Headmaster, Rez Infinite, Wayward Sky, RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood și PlayStation VR Worlds.

Mult așteptatul Sony PlayStation VR are un preț de 399$, și va fi lansat în luna octombrie a acestui an.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte