Așa cum a fost dezvăluit de câtre Activision într-un interviu cu Forbes, Call of Duty: Modern Warfare Remastered va avea încă două hărți adăugate.

Acestea sunt „Overgrown” și „Bog”. Overgrown, plasat într-un oraș abandonat și invadat de vegetație, a apărut inițial în Call of Duty 4: Modern Warfare din 2007, iar doi ani mai târziu în Call of Duty: Modern Warfare 2. Cât despre Bog, o groapă de gunoi din Arabia Saudită, aceasta a fost prezentă doar în primul Modern Warfare.

Celelalte trei hărți au fost anunțate de către Activision luni și sunt: Backlot, Crash, Crossfire. Încă cinci hărți, care au promise drept favorite ale fanilor francizei, vor fi anunțate pe viitor.

Există mai mult despre dezvoltarea jocului Remastered în interviu.
Echipa dezvoltatorilor de la Raven Software susține că tehnologia modernă va fi capabilă de a încărca hărți mai complexe pe plan visual prin metode ce nu erau posibile în generația anterioară de console.

Conform Activision, CoD: MW Remastered va fi disponibil numai împreună cu una dintre cele trei ediții speciale ale Call of Duty: Infinite Warfare, care încep de la 79,99$. Acesta nu va fi vândut separat. Cele două jocuri se vor lansa pe aceeași dată, adică pe 4 noiembrie, pe PlayStation 4, PC și Xbox One.

Modern Warfare

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte