Asrock

Noua inițiativă de Early Access invită jucătorii să cumpere WWE 2K18 Deluxe Edition sau WWE 2K18 Collector Edition și de a primi jocul înainte de data de lansare la nivel mondial.  „Ca ambasadorul de franciză si copertă WWE 2K18, este onoarea si misiunea mea incredibilă de a ma asigura ca acest joc nu va fi cu adevarat ca nimeni – o carte de vizită perfectă pentru tot ceea ce fac eu – asa cum apare pe calea sa unica” A spus Seth Rollins. „Urmând pe urmele altor superstaruri ce au apărut pe coperta WWE 2K, precum Dwayne” The Rock „Johnson, John Cena, Stone Cold Steve Austin și Brock Lesnar – acum port torța și reprezint cu mândrie o nouă generație de superstaruri WWE. Eu sunt viitorul, iar viitorul nu poate fi oprit „.

,,Fii ca nimeni.”

Aceste patru cuvinte simple generează probabil mai multe reacții, dar pentru superstarul WWE, Seth Rollins, ele sunt o clasă de master în descrierea eticii sale de lucru fără egal, a mentalității disruptive și a carierei definitive în WWE.

De când s-a alăturat WWE in 2010, Rollins a făcut lucruri în termenii săi. La fel cum mulți alții pretind, dar niciodată nu au reușit, el a fost destinat să fie diferit, să-și croiască drumul și să nu ia prizonieri de-a lungul drumului, chiar dacă ar însemna nerespectarea istoriei. Prima mișcare pe placa de șah a lui Rollins: a fost să devină campionul NXT în 2012 și i-a pus pe toți ceilalți în alertă. Cea de-a doua mișcare a fost să-și facă debutul la WWE la Survivor Series, mai târziu în acel an, s-a aliniat cu supersaturile WWE Roman Reigns  și Dean Ambrose  pentru a forma The Shield, și de a concura împotriva autorității. Pe măsura ce piesele au continuat să se miște, au urmat urmatoarele premii: Campionul WWE de două ori, Campionul Statelor Unite, Campionul WWE Tag Team si „Mr. Bani în bancă  „. Și acum, „The Kingslayer” stând în picioare după un checkmate definitiv: înfrângândul pe Triple H în cea mai mare etapă a WWE la WrestleMania 33.

Pentru fiecare acțiune și rezultatul calculat, nu există nici o îndoială că Rollins va suporta prin orice mijloace necesare, făcând astfel să întruchipeze tot ceea ce înseamnă ,,Să fii ca nimeni”.

Pentru a sărbători realizările sale în ring și individualitatea îndrăzneață, 2K a anunțat acum două săptămâni că Seth Rollins va fi pe coperta pentru WWE 2K18, lansarea următoare în franciza de jocuri video WWE. În plus, Rollins va personifica campania de marketing mondial WWE 2K18 – BE LIKE NO ONE – care îi invită pe jucători să exploreze identitatea lui Rollins, precum și cele ale câtorva alte  superstaruri WWE , în timp ce află mai multe despre joc. WWE 2K18 este programat pentru lansarea în întreaga lume pe 17 octombrie 2017 pentru PlayStation4 și Xbox One.

2K

„În fiecare an, franciza WWE 2K apare cu o identitate unică, autenticitate impecabilă, un registru incredibil și libertatea jucătorilor de a personaliza și controla lumea virtuală a WWE prin ofertele sale extinse”, a declarat Chris Snyder, vicepreședinte de Marketing la 2K. „Pentru a determina cine se simte cu adevărat că nu este la fel si reprezintă în intregime WWE 2K18, a fost un raspuns evident: Seth ‘Freakin’ Rollins”.

În plus, acum două săptamâni, 2K a anunțat detalii despre ofertele de produse premium WWE 2K18 și datele lor de lansare programate:

Despre versiunea Deluxe WWE 2K18

Jucătorii care achiziționează versiunea WWE 2K18 Deluxe, disponibilă atât în ​​variantele fizice, cât și în cele digitale, vor primi accesul prealabil la copiile jocului și bonusurile în joc începând cu patru zile mai devreme, vineri, 13 octombrie 2017 pentru sistemul PS4  și Xbox One.

Versiunea WWE 2K18 Deluxe include următoarele elemente:

Copie a jocului video WWE 2K18 cu ambalaj Deluxe Edition;
Accesul la conținutul Pass Pass (detalii anunțate în această toamnă);
Accesul la conținutul digital bonus pre-comandat WWE 2K18 (detalii anunțate în această vară);
Conținut digital suplimentar WWE 2K18 Collector’s edition (detalii anunțate în această vară).

Despre ediția colecționarului WWE 2K18

Jucătorii care achiziționează ediția de colecție a WWE 2K18, vor primi, de asemenea, Early Access la copiile lor de joc și bonusurile în joc începând cu patru zile mai devreme, vineri, 13 octombrie 2017 pentru sistemele PS4  și Xbox One. Detaliile despre ediția colecționarului WWE 2K18, precum și abilitatea de a comanda în prealabil această versiune a jocului vor fi disponibile în această vară.

 

Tu cine ai fi vrut să apară pe coperta WWE 2K18?

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte