Asrock

NVIDIA a anunțat la Gamescom că lucrează împreună cu Warren Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions la versiunea de PC a Middle-earth: Shadow of War. Jocul va beneficia de tehnologia de captură NVIDIA Ansel, parte din GeForce Experience. Împreună cu Monolith Productions, NVIDIA va adăuga încă un beneficiu vizual prin grafica HDR, care va îmbogăți senzația de realism și imersiune în joc. Odată cu această colaborare, utilizatori GeForce Experience vor primi gratuit Middle-earth: Shadow of Mordor. Iată ce au spus cei de la NVIDIA:

Credem că am găsit cea mai bună metodă prin care să le mulțumim utilizatorilor GeForce Experience, prin care îi și pregătim pentru Middle-earth: Shadow of War (care va fi lansata pe 10 octombrie): pe 26 septembrie NVIDIA va oferi 50.000 de copii de Middle earth: Shadow of Mordor.

Middle-earth: Shadow of Mordor este listat în numeroase topuri Jocul Anului. Acțiunea jocului are loc în Mordor, unde lupți să descoperi originile Inelelor Puterii, să îți construiești propria legendă și în final să îl confrunți pe maleficul Sauron.

Middle-earth: Shadow of War este un titlul de tip open-world action RPG care duce mai departe firul narativ din Middle-earth: Shadow of Mordor și are o acțiune plasată temporal între perioada descrisă în The Hobbit și cea din The Lord of the Rings.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte