505 Games a dezvăluit data de lansare pentru The Guest, un studio începător, Team  Gotham, vor avea elegant porțile deschise pe 10 martie pentru un explorer first-person.

Palpitant și cu o poveste misterioasă va fi disponibil pe Steam pentru 9,99$ / 9,99 €.
The Guest începe atunci când distrusul hotel Oakwood este verificat de  Dr. Evgueni Leonov, un savant rus bătrân care are planuri să facă Oakwood noua sa reședință pentru câteva zile. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt așa cum par, Dr. Leonov descoperă că este sechestrat în camera lui. Singura lui scăpare este de a rezolva ghicitori și să lucreze la puzzle-uri complexe pentru a descoperi identitatea celui ce îl ține și motivul pentru care este sechestrat. Toate lucrurile importante „sunt ascunse la vedere”; până când jucătorul descifrează toate indiciile!

505 Games

• Povestiri copleșitoare

Pe măsură ce intri  mai adânc în The Guest, vei începe să dezlegi enigma din spatele poveștii doctorului Evgueni Leonov, care te face să te întrebi dacă totul este într-adevăr ceea ce pare. Straturile de mister și intrigi în narațiune fac The Guest o experiență unică și convingătoare.

• Evocator mediu

Situat pe fundalul distinctiv al anilor ’80 într-o clădire dezafectată și stranie, The Guest atrage jucători cu atmosfera sa misteriosă.

505 Games

• O experiență provocatoare

O combinație de aventură clasică și puzzle-uri provocatoare cu o narațiune cu multiple fațete legate toate împreună asigură faptul că jucătorii vor fi captivați de joc.

 

The Guest va fi lansat pe 10 martie pe Steam, dar până atunci puteți vizita pagina jocului pentru mai multe imformații: www.theguestgame.com

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte