Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

505 Games va publica versiunea pentru PC a mult anticipatului joc al lui Hideo Kojima, Death Stranding, în vara lui 2020.

Versiunea de consolă a lui Death Stranding va fi publicată de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4, cu o dată de lansare pentru vineri, 8 noiembrie 2019. with a release date of Friday, Nov. 8, 2019. Mai multe detalii despre varianta de PC a jocului vom primi în viitorul apropiat.

Dezvoltat de Kojima Productions, Death Stranding este unul dintre cele mai anticipate jocuri ale deceniului și îi include pe actorii Norman Reedus (The Walking Dead), Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story) și Léa Seydoux (Spectre), cu apariții a directorului Guillermo del Toro (The Shape of Water), a comedianului și gazdei TV Conan O’Brien (TBS’ Conan).

Povestea jocului îl are în prim plan pe Sam Porter (Norman Reedus), care trebuie să călătorească printr-un deșert răvășit și să salveze rasa umană în urma unor explozii misterioase care au dat naștere la niște evenimente supranaturale și creaturi monstruoase care bântuie planeta.

„Suntem extrem de bucuroși și onorați să lucrăm împreună cu foarte talentata echipă de la Kojima Productions ca să aducem Death Stranding gamerilor de pe PC din întreaga lume”, spune CEO și cofondator al 505 Games, Raffi Galante.

Aruncă un ochi la trailerul jocului aici:

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte