Enermax Starryfort SF30

2015 ne-a adus Fallout 4, Star Wars: Battlefront și desigur jocul anului: The Witcher 3, acestea sunt doar câteva din marile titluri lansate anul trecut. 2016 nu prea pare să se ridice la același nivel, dar totuși am realizat un top cu cele mai bune 7 jocuri Open-world ce vor fi lansate în 2016.

The Division

Open-world

The Division este un pic mai diferit de versiunile anterioare ale seriei. În loc de obișnuitul first-person shooter, este third-person, open world, și cu elemente de RPG. Mai multe despre el puteți afla din review-ul făcut de CapShot.

The Division – Primele impresii după beta

 

Dead Island 2

Open-world

Oricine a jucat Dead Island și / sau Riptide, știe cât de dezamăgitor este controlul. Să sperăm că cele mai multe dintre mecanismele vechi vor fi scoase din uz pentru a lupta mai bine și cel mai important pentru a te mișca mai bine. Nu e nimic mai rău decât încercarea de a fugi de o hoardă de zombie atunci când te miști ca Robocop.

Cu toate astea am observat un mic amănunt, dar totuși foarte important și anume peisajele, care sunt foarte reușite. Deep Silver au făcut ravagii la E3 2014 cu unul dintre cele mai bune trailere văzute la conferință. Nu l-ai văzut? Nu este nicio problemă, îl poți vedea acum:

 

No Mans Sky

Open-world

Destul de probabil una dintre cele mai așteptate jocuri pentru 2016, No Mans Sky oferă ceva ce n-am auzit până acum, un univers infinit.  Sunt cu adevărat încântat de jocul SF pentru explorarea spațiului într-un univers infinit. Este ca un simulator pentru Star Wars și Jurassic Park (din viitor). Nu mă crezi? Privește videoul de mai joc:

 

Far Cry: Primal

Open-world

Far Cry 4 a fost excelent, dar Primal este perfect, el va schimba complet seria. Fii gata să îți creezi propriile arme, cum ar fi bâte, sulițe și arcuri în timp ce te lupți pentru supraviețuire împotriva peisajelor dure și unele animale de pradă înfometate. De asemenea, vei lua parte la războaiele între triburi.

 

Mafia III

Open-world

Deși celelalte jocuri din serie au fost foarte reușite, MAFIA III pare cel mai promițător.Povestea este despre un veteran al Războiului din Vietnam ce se întoarce în New Orleans la sfârșitul anilor 1960 pentru a se răzbuna pe criminalii care i-au omorât prietenii. Ca toate jocurile din serie, MAFIA III s-a făcut remarcat prin grafica excelentă fiind un open-world de excepție.

 

Homefront: The Revolution

Open-world

Homefront: The Revolution este amplasat în 2029, la patru ani după invazia Statelor Unite de către Mare Republică Koreană. Împreună cu povestea principală, vor fi multe alte activități de finalizat, cum ar fi asasinarea generalilor și a soldaților de rang înalt.

Pe partea de multiplayer arată ca un hibrid între Battlefield și Call of Duty, cu hărți mai mari și arme modificabile.

 

Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recom

Din câte am văzut Wildlands îți oferă posibilitatea de a juca cu mai multe clase, cu ar fi: un lunetist, un expert în demolări și alții. Ideea de bază este că trupa ta de elită este trimisă în Bolivia pentru a distruge sistematic Santa Blanca, un cartel de traficanți de droguri foarte periculos, cu resurse suficiente cât să rivalizeze cu națiuni întregi.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte