Asrock

Grand Theft Auto V este unul dintre cele mai incitante jocuri lansate vreodată și cu siguranță cel mai bun joc open-world de pe consolele de ultimă generație. GTA V are încă peste milioane de jucători activi, datorită GTA on-line.

Jocul are un gameplay extraordinar, poveste și unele misiuni minunate. Rockstar a bifat aproape toate casetele cu GTA V, deci cea ce aduce mai multe așteptări din partea jucătorilor pentru următorul joc din serie, Grand Theft Auto VI.

GTA VI va fi lansat într-o zi sau alta, dar până atunci aici sunt câteva lucruri pe care mi-ar plăcea să le găsesc în joc, care cred că l-ar face cel mai bun joc open-world creat vreodată, fără nicio îndoială.

1. Mai multe magazine și clădiri originale

GTA VI

Clădirile din GTA V, nu par a fi reale. Unele dintre ele arata cool, dar cele mai multe dintre ele sunt create copy-paste. Jocul nu are de asemenea prea multe magazine în cazul în care să ai posibilitatea de a alege costumele și alte lucruri pentru caracterul tău. Mai multe astfel de magazine în GTA VI și clădiri mai reale ar face lumea jocului mult mai ,,primitoare”

2. Femeie protagonist

GTA VI

 

Un protagonist feminin va aduce o varietate a jocului. Toate jocurile anterioare au prezentat personaje masculine și anume Michael, Franklin, Trevor, CJ, Niko, Tommy și alții. Toți au fost montați bine în poveste, dar ar fi cu siguranță interesant să joci GTA VI cu un personaj feminin. Ar fi bine venit în cazul acesta să ai o opțiune de a alege între personaje feminine și masculine.

3. O hartă mai mare

GTA VI

Acesta este unul dintre cel mai important punct din lista mea de dorințe. O hartă mai mare va face jocul mult mai bun decât este în prezent. Cu noile console și jocuri, cum ar fi The Witcher 3, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain, Dragon Age: Inquisition etc care vin cu hărți uriașe face ca GTA V să fie mult mai mic. Sper ca producătorii să-și pună mințile la contribuție și să creeze o hartă mult mai mare și mai bine structurată.

4. Clădiri distructibile

GTA VI

 

Un alt defect din GTA V este că nu se întâmplă nimic cu clădirile. Acest lucru face jocul cu un aspect ne-original. GTA VI poate va veni cu clădiri și drumuri care pot fi distruse. Acest lucru ar face jocul mult mai distractiv pentru jucătorii cărora le place să distrugă lucruri în toate jocurile din serie.

5. Să-ți construiești propria casă

GTA VI

 

Este ca și cum aș visa cu ochii deschiși, dar nimic nu este imposibil. Gândiți-vă cât de distractiv ar fi dacă GTA VI ne va permite să construim propriile noastre structuri sau clădiri. Să-ți poți construi o casă după ce ai cumpărat un teren gol. Acest lucru ar adăuga o altă dimensiune a jocului.

6. Mai multe moduri pentru console

GTA VI

 

Întotdeauna utilizatorii de console se plâng că primesc mai puține mod-uri, comparativ cu utilizatorii de PC-uri. Acest lucru este valabil și cu GTA V care a avut multe mod-uri pentru PC, dar nu și pentru console. Așa că, ar fi mai bine dacă Rockstar se asigură că și versiunea pentru console va primi cât mai mult sprijin cu mod-uri ca și versiunea pentru PC a jocului.

7. Mai multe activități pentru a petrece timpul liber

GTA VI

 

Cu cât obținem mai multe cu atât mai bine. Este natura umană. GTA V a avut deja activități de petrecere a timpului liber, cum ar fi: golf, tenis, curse și vânătoare, dar lista poate fi extinsă prin adăugarea de bowling, skateboarding, baseball etc.

 

Tu ce ți-ai dori să vezi în GTA VI ?

 

Lasa un comentariu
Asrock

5 Responses

  1. Narcotic

    Majoritatea n-au sens … :)) Trist. Clădiri distructibile ? Mai multe moduri pentru console ? :)) Sunteti constienti ca modurile sunt facute de fani nu ? Si cei de la Rock Star Games nu prea sunt deacord cu ele.

  2. TheEu

    Eu as vrea ca in loc de America ca harta sa fie Rusia(Rusia fiind cea mai mare tra din lume) si sa poti sa iti deschizi propiul magazin(sa ai angazati la magazin+sa trebuiasca sa iti faci reclame si sa cumperi marfa noua) si sa poti cumpara nu animal (caine,pisica etc.)

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte