În prezent există un număr destul de mare al jucătorilor care condamnă first person shooterele din lipsa lor de impact. În comparație cu jocuri ca și RPG-urile, un first person shooter nu poate spera să poată concura contra acestora cu impactul emoțional oferit de povestea campaniei din joc.

Totuși, asta nu se aplică în cazul tuturor FPS-urilor. Este adevărat că majoritatea jocurilor din acest gen au o poveste cu o desfășurare previzibilă, dar unele te lasă cu o amintire plăcută după ce le termini campania. Mai jos am întemeiat o listă cu opt dintre cele mai bune first person shootere a căror campanie single-player trebuie încercată de orice gamer care este fan al genului.

8. CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE

FPS

Haideți să fim sinceri: singe-player-ul Modern Warfare a fost impresionant. În ciuda tuturor aspectelor negative aduse genului odată cu apariția acestui joc, Modern Warfare s-a prezentat cu o campanie single-player captivantă și plină de acțiune, de la urmăririle dramatice cu mașini până la a fi martor la o explozie nucleară.

7. DEUS EX: HUMAN REVOLUTION (DIRECTORS CUT)

FPS

Chiar dacă Square Enix s-a abătut asupra francizei din nou, vânzările Mankind Divided nu s-au ridicat nici pe departe așteptărilor, dar nu lăsa asta să te descurajeze dacă vrei să afli de ce lumea a avut așteptări mari când a venit vorba de acela. Deus Ex: Human Revolution este un joc action-stealth adventure care oferă o experiență FPS single-player nemaipomenită; în plus, jocul arată superb.

6. BATTLEFIELD ONE

fps

Vorbind de experiențe first person, Battlefield One reușește să aibă o lansare de un succes imens, mulțumită poveștii concentrată asupra personajelor. Jocul îți permite să alegi prin ce poveste dorești să fii purtat, fiecare dintre ele ducându-te în direcții diferite și interesante.

5. SYNDICATE

fps

Acest shooter stilat oferă cu precizie un gameplay foarte distractiv în single-player. Poți să te infiltrezi în mințile inamicilor și să îi năucești cu arme de tot felul, toate în timp ce asculți o coloană sonoră excepțională. La vremea respectivă, nu multe jocuri reușiseră să vină echipate cu o coloană sonoră care făcea ca gameplayul să fie de două ori mai bun.

4. FAR CRY 3

fps

Te alături pentru numele de Far Cry și rămâi pentru gameplayul care nu cunoaște limite.
Jocul vrea să îți spună povestea lui Jason Brody, care se adâncește în nebunie după spălarea pe creier, dar tu poți să o ignori și să continui cu trasul săgeților în flăcări, cu explodatul mașinilor și cu cuceritul avanposturilor, în timp ce te distrezi în campania care transformă într-o mașină de ucis de neoprit.

3. BIOSHOCK

fps

Capodopera creată de Irrational Game nu doar că s-a ținut tare în ultimii ani, dar pare că devine mai bună pe măsură ce mai mult timp trece.

2. DOOM (2016)

fps

Spre deosebire de multe din jocurile prezente în această listă, DOOM preferă gameplayul în defavoarea poveștii, iar asta este mai bine. Povestea din DOOM este complet neinteresantă, dar nu îți va mai păsa după două niveluri.

Jocul știe să te țină antrenat în gameplayul plin de adrenalină și monștri hidoși. Gameplayul în combinație cu coloana sonoră dură creează un sentiment unic în timp ce distrugi pe toți și tot din jur.

1. TITANFALL 2

fps

Primul Titanfall a avut potențial enorm, dar fără o campanie single-player, jocul nu a reușit să crească în ceea ce ar fi putut ajunge. Din fericire, continuarea acestuia a rezolvate toate problemele anterioare, livrând una dintre cele mai bune experiențe single-player dintre jocurile moderne. Toate mecanicile noi din Titanfall 2 sunt cu adevărat de apreciat, iar noua campanie te face să uiți că a fost vreodată un alt Titanfall.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte