Enermax Starryfort SF30

The Wild Eight a fost anunțat de 8 Points ca fiind un joc de supraviețuire cooperativ. Pe baza trailer-ului și a câtorva screenshot-uri am aflat că premisa de bază este următoarea: ca urmare a unui accident de avion, câțiva supraviețuitori se trezesc blocați în pustiul dur din Alaska și trebuie să lucreze împreună pentru a rămâne în viață.

Site-ul jocului menționează că jucătorii vor trebui să dezvolte abilități de supraviețuire, cum ar fi construirea unui adăpost, și abilitatea de vânătoare este cu siguranță pe listă (o captură de ecran arată o echipă care a doborât un animal, folosind cuțite și bâte, iar un jucător aruncă cu pietre).

The Wild Eight

Echipa care a ucis animalul

Temperaturile de congelare pe timp de noapte vor intra în joc, și există, aparent lupi mutanți în libertate. Jocul se face de către o echipă de dezvoltare rusă, numită 8 Points, iar unele dintre textele de pe site au fost un pic mai greu de analizat:

„Supraviețuirea și explorarea pădurii cu alți jucători. Este modul corect de a rezista împotriva acestei lumi dure… până când un nebun care dorește să-ți fure captura apare în grupul tău.”

The Wild Eight va fi lansat în această toamnă pentru Xbox One și PC.

Vă puteți înscrie pentru beta pe site-ul oficial, de asemenea iată și câteva din screenshot-urile despre care vorbeam mai înainte:

The Wild Eight

The Wild Eight

The Wild Eight 3

The Wild Eight

The Wild Eight 5

Ție ce impresie ți-au lăsat capturile de ecran și trailerul?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte