Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter va fi lansat pe 27 mai, anunțul a fost făcut de Studioul Frogwares și distribuitorul Bigben Interactive, acesta fiind al optulea titlu din seria adventure. Jocul va fi disponibil pentru PC, PS4 și Xbox One.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter va spune povestea personală a celebrului detectiv. De asemenea, așa cum au promis, dezvoltatorii vor ilustrata pentru prima dată în cariera sa, logica nemiloasă a lui Sherlock Holmes care va fi prins între familie, sete de răzbunare și forțe oculte. Acțiunea jocului este setată în Londra victoriană, va fi un open world. Mecanicile de joc vor aduce împreună aventura, acțiunea și explorarea.

Sherlock Holmes

Jocul va avea cinci cazuri unde instinctul criminalistic al lui Sherlock va fi testat.

„Dispunând de acțiune intensă și multă investigație, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, este al optulea titlu și ultimul din franciză, va împinge abilitățile la limită într-un  fel experiență interactivă.”

Jocul vă permite „să intrați în creierul lui Sherlock” pentru a rezolva crime, care sună ca un mod elegant de a vă face să vă simțiți la fel de inteligenți ca și omul însuși. Redarea vieții celui mare detectiv care a trăit vreodată în timp ce se lupta cu logica într-un joc de aventură este o capcană pe care Frogwares au reușit aparent să o evite.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte