Enermax Squa RGB

Pentru ca așteptarea pentru lansarea noului PlayStation să fie mai plăcută, a fost dezvăluit și noul controller wireless ce acum se numește DualSense, acum cu funcții mult mai avansate ce vă vor integra în lumea jocurilor virtuale prin simțuri și Tempest 3D AudioTech.

În comparație cu DualShock, controllerul vechi, DualSense va primi vibrații mult mai realiste, sunetul a fost îmbunătățit, iar butoanele L2 și R2 au acum un nivel de apăsare și jocul simte cât de mult este acționat, lucru ce se va vedea când accelerați o mașină sau când pregătiți zborul unei săgeți. Acum se va simți mult mai realistă senzația unei mașini ce trece prin noroi. DualSense deține acum și un microfon incorporat, nu mai e nevoie să conectăm căști pentru a comunica cu prietenii din joc.

Designul este schimbat, acum controllerul e asemănător celui de Xbox, arată mult mai compact și mai prietenos, cu un aer de next-gen-tech. Așteptăm și celelalte variante de culori, cu siguranță producătorii le-au ales bine, deși nici pe alb nu arată deloc rău. Aceștia au fost atenți și la durata de viață a bateriei și greutatea ce trebuie menținute în echilibru.

O schimbare importantă este înlocuirea butonului „Share” cu „Create”. Nu știm încă prea mult despre acesta însă ni se spune că ne oferă noi modalități de a crea conținut și gameplay-uri pentru a le împărtăși prietenilor sau să le ținem pentru noi.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte