Enermax Squa RGB

Compania de jocuri clasice Coleco își face revenirea, cu toate că doar în nume. Compania a anunțat un parteneriat cu Retro Video Game Systems pentru crearea unei console bazată pe cartușe numită Coleco Cameleon.

2981919-1

Este descrisă ca fiind „un nou sistem de jocuri video versatil care servește ca o apropiere a zilei moderne la consola de jocuri”. Poate rula jocuri pe 8-, 16-, 32-biți, despre care Coleco Holdings spune că este „un gen popular în creștere”.

Retro Video Game Systems a încercat să lanseze în trecut acest produs sub numele de Retro VGS cu o campanie susținută financiar de mulțime care nu a avut succes. Versiunea sistemului care are acum altă marcă încă folosește jocuri pe cartușe, făcând-o prima consolă care face acest lucru în 20 de ani.

Într-o afirmație a companiei, președintele Retro Video Game Systems Mike Kennedy spus despre consolă că „este o scrisoare de amor către toate sistemele jocuri clasice bazate pe cartușe care au venit înaintea acesteia”.

Prețul nu a fost anunțat, dar scriind pe Twitter, dezvoltatorii au spus că „va fi semnificativ mai ieftin decât primul model”, făcând referire la campania menționată anterior pentru Retro VGS.

Coleco Chameleon va fi disponibil la începutul anului 2016 și va fi prezentat la Toy Fair din New York în februarie.

Lasa un comentariu
Asrock

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte