Enermax Starryfort SF30

Ni no Kuni 2: Revenant Kingom n-a fost singurul anunț făcut de Bandai Namco Entertainment la PlayStation Experience 2015. Astfel, odată cu celebrarea celei de-a 20-a aniversări a seriei, va sosi pe piață noul Ace Combat 7, dezvoltat chiar de Bandai Namco Studios din Tokyo, Japonia.

Ace Combat 7 va fi primul titlu al seriei disponibil pe PlayStation 4 și promite una dintre cele mai captivante experiențe oferite vreodată de un simulator de zbor. Jocul se laudă cu o grafică fotorealistă (posibilă grație combinației tehnologiei trueSKY cu posibilitățile oferite de motorul grafic Unreal Engine 4), lupte aeriene pline de adrenalină, dar și o poveste foarte detaliată.

În Ace Combat 7, producătorii și-au propus să realizeze cele mai palpitante lupte aeriene din istoria de 20 de ani a seriei, cu toate elementele care i-au adus popularitate seriei de-a lungul anilor: dog-fighting la înălțime, o multitudine de aeronave autentice sau futuriste, o coloană sonoră memorabilă și suport pentru multiplayer online.

În plus, Ace Combat 7 pentru PlayStation 4 va oferi suport pentru dispozitivul de realitate virtuală PlayStation VR (fostul Project Morpheus). Nu avem încă o dată/perioadă de lansare exactă pentru Ace Combat 7.

ace-combat-7-1

ace-combat-7-2

ace-combat-7-4

ace-combat-7-5

ace-combat-7-6

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte