Enermax Starryfort SF30

Dacă inițial umbla vorba că acțiunea din Battlefield 5 va avea legătură cu primul război mondial, acum au apărut noi zvonuri care dacă s-ar adeverii ar face jocul, unul extraordinar.

Într-unul din videoclipurile lui recente de pe Youtube, IceManAuz afișează un e-mail primit de la una din sursele sale care detaliază ceea ce par a fi noi informații despre joc. Email-ul descrie că, împreună cu o serie de alte lucruri, următorul joc din seria Battlefield va avea un soldat de sex feminin.

 

Acum, nici DICE nu a confirmat dacă informațiile furnizate în video sunt reale sau false, dar dacă este real, acesta va fi o premieră pentru serie, și un pas foarte progresiv în care arată mai bine rolul pe care îl joacă femeile în război.

Odată cu aceasta, e-mailul prevede, de asemenea campania single-player care va fi stabilită în viitorul apropiat, iar parcela va acoperi o lovitură de stat militară care a avut loc. Atât modul single-player cât și multiplayer vor fi stabilite în principal în America de Nord, precum și introducerea de efecte meteorologice dinamice (tornade, viscol, inundații, etc) sunt setate pentru a aduce noi componente interesante de joc.

Se pare că jocul va fi dezvăluit de EA în luna iunie, iar o versiune beta va fi disponibil la scurt timp după aceea. Email-ul include, de asemenea, un link de la un album care conține imagini în care par a fi medii de joc. Trei imagini sunt în album, unul pentru fiecare zonă și se pare că arată Alaska, California și Kansas. Ele pot fi văzute mai jos.

Battlefield 5

Battlefield 5

Battlefield 5

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte