Asrock

Rockstar a avut planuri de a face Grand Theft Auto: Tokyo, și chiar a efectuat o călătorie de referință pentru joc. Rockstar a vizitat capitala japoneză în urmă cu câțiva ani pentru a evalua potențialul său pentru GTA, dar în cele din urmă au renunțat la această idee, potrivit unei surse apropiate companiei. Înainte de a lucra la un nou joc Rockstar efectuează călătorii de referință pentru a face fotografii, întâlniri cu localnici, și a obține, în general, informații pentru a crea un joc cât mai realist și tematic.

Rockstar

Sursa noastră a spus că Rockstar a fost „serios” despre ideea de a face o versiune în Tokyo, în jurul timpul GTA 3 și Vice City, cu toate acestea, sistemul de drumuri a fost văzut ca fiind problematic și a devenit un motiv pentru care ideea a fost conservată.

În decembrie 2003, Take-Two Interactive au venit cu idei pentru GTA: Tokyo, GTA: Bogota precum și deosebit de misterios Grand Theft Auto: Sin City.

Rockstar

Aceeași sursă a spus că GTA 6 nu va fi în SUA, și sunt șanse mari ca acțiunea să fie plasată în Londra, iar jocul este proiectat astfel încât harta să fie de două ori mai mare decât actualele Los Santos și Blaine County.

În orice caz, jocul va fi, cel mai probabil, lansat peste aproximativ trei ani, la o estimare rațională. Până atunci, avem GTA V, care e încă uimitor. Grand Theft Auto V a fost lansat în 2013 pe Old Gen și doi ani mai târziu pe PC și Current Gen Consoles, iar succesul financiar a fost incontestabil: 60 milioane de exemplare au fost livrate. Ca urmare, o continuare poate fi doar o mină de aur.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte