Asrock

Dorești să sari peste progresia din Call of Duty: WW2 și să ajungi la cel mai înalt rang fără să depuni efortul de a juca ore întregi? Acum se pare că poți să angajezi un gamer profesionist care îți va crește nivelul contului tău. Da, ai citit bine. Poți plăti pe cineva să joace jocuri în locul tău.

Ar fi o reclamă ridicolă, dar fără dubii că vei găsi pe cineva care nu are parte de mult timp liber și e dispus să plătească pentru aceste servicii.

Prețurile variază, existând taxe suplimentare pentru deblocarea unor camuflaje, menținerea unei anumite rații de K/D și alte preferințe. Totuși, dacă cauți numai la oferta generală de creștere a nivelului unui cont, Bidvine estimează un preț de 17 euro pe oră.

Iată anunțul tradus:

Prea multe nivele, prea puțin timp? Cauți un jucător profesionist de Call of Duty care să te ajute să urci în nivel?

Bidvine acum oferă cea mai simplă cale de a găsi și angaja jucători Call of Duty locali! Du-ți rangul și Prestige-ul la un nou nivel prin angajarea unui jucător profesionist, ca acesta să joace în locul tău, făcând creșterea nivelului mai ușoară și permițându-ți să te bucuri de joc la maximul de potențial.

Atunci când ceri jucători Call of Duty pe Bidvine, îți vom adresa o serie de întrebări legate de preferințele tale. În primul rând vom întreba cât de lungi dorești să fie sesiunile de joc în Call of Duty. Timpul variază de la jumătate de oră la nelimitat și totul depinde te tine.

Vom mai întreba despre rangul actual și ce realizare dorești să ai, ca jucătorii noștri să îți îndeplinească nevoile tale de gaming.

Printre obiectivele care pot fi cerute în Call of Duty se numără:

– Avansarea rangului în joc, inclusiv a nivelelor Prestige
– Deblocare de atașamente și camuflaje pentru arme
– Îmbunătățirea rației K/D

De ce să joci tu jocuri video când ai posibilitatea să plătești pe altcineva să o facă? 😀

Call of Duty: WWII este disponibil acum pe PC, Xbox One și PS4.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte