Adam Wolfe Review
Poveste9
Gameplay7.5
Grafdică și sunet9
8.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Adam Wolfe este un puzzle de la Madhead Games. Seria începe cu primele trei episoade numite „The Ancient Flame”, „The Devil You Know” și „Lady and the Painter” care au apărut pe PC și IOS.

Poveste

Adam Wolfe este un detectiv supranatural ce trăiește în San Francisco. El era un polițist obișnuit, până când sora lui mai mică a fost răpită de către o fantomă, iar el s-a angajat în luptabinelui, luptând contra spiritelor răzbunătoare. Fiecare mister rezolvat este un pas înainte în găsirea surorii lui ținute captivă. Uneori el împușcă demonii cu revolverul ce îl are la îndemână. El are ca prieten un polițist de treabă, ce se ocupă în rezolvarea amprentelor ce le găsește, iar uneori în încurajează în lupta ce o duce pentru a-și găsi sora. În joc veți mai găsi anumite case bântuite. În fond, este un joc supernatural.

aw4

Gameplay

Interfața și fluxul de joc sunt aproape identice cu ale oricărui joc HOPA. În joc există o hartă care arată niște locații vechi, soiuri și puncte de reîncărcare pentru a găsi indiciile mai ușor. Ceea ce m-a intrigat pe mine a fost ideea de joc HOPA, de ce să rezolvi anumite puzzle-uri, când poți să fi tu caracterul principal? Probabil că a fost făcut mai mult pentru oameni ca mine, care vor să joace un altfel de point and click.

aw2

Adam Wolfe se bazează mult pe clic. Este proiectat mai mult pe puzzle-uri ușoare, rapide pentru a te putea mișca dintr-o locație în alta într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu este rău, existând multe jocuri care sunt similare cu acesta, cum ar fi cele de la Telltale. Povestea și dialogurile din joc sunt superficiale, aproape ca niște desene animate, ceea ce te face să nu iei jocul prea în serios, dar tocmai invers, jocul se ia pe sine foarte în serios ca fiind un film.

Madhead Games Aproape că pot să merg dintr-o locație în alta doar făcând clic pe maus foarte rapid prin toate colțurile jocului. Dacă asta nu  te ajută, atunci poți să termini jocul folosindu-te de butonul de sugestii ce se reîncarcă foarte rapid. Puzzle-urile sunt destul de ciudate, mai degrabă o varietate de potrivire de obiecte sau de memorie, decât point and click. Ai nevoie de aproximativ 1 oră să termini fiecare capitol în acest fel, ceea ce nu este mult, dar este specific jocurilor de acest tip. Conceptul jocului este interesant, combinând un joc cu obiecte ascunse cu unul de aventură.

Grafică și sunet

Motorul grafic din Adam Wolfe este specific jocurilor de tip HOPA, cu multe obiecte îngrămădite în locații bogate în grafică. Calitatea designului este destul de ridicată, cel puțin pe obiectele de fundal și cele interactive, dar animația este slăbuță. Prezentarea poveștii este asemănătoare jocurilor de la Telltale, deci un lucru foarte bun realizat de Madhead Games, iar acesta este unul din lucrurile foarte bune din joc. Sonorul este și el la înălțime, narațiunea fiind excelentă, efectele sonore sunt la înălțime, iar coloana sonoră foarte bună.

Concluzie

Per total, jocul mi se pare foarte reușit pentru genul lui, cu toate că eu nu prea sunt cu acest tip de jocuri, acesta m-a impresionat prin modul său de a povesti întâmplările într-un mod unic. Restul vă las să aflați voi!

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte