Register
Or


A password will be e-mailed to you.

ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea SSD-ului extern SE800. Proiectat pentru mobilitate deplină, noul SE800 are dimensiuni compacte, este extrem de ușor și are un aspect excelent, cu design elegant. Dar cele mai notabile sunt caracteristicile de durabilitate și performanțele sale excelente, inclusiv rezistența la apă, rezistența la praf și rezistența la șocuri, precum și vitezele de citire/scriere rapide de până la 1000 MB/s.
O evoluție în viteza SSD-ului

SE800 poate atinge viteze de citire scriere de până la 1000 MB/s, ajutând la reducerea timpului de așteptare și permițând utilizatorilor să transfere fișiere de până la 6,6 ori mai rapid decât cu un HDD extern. Acest lucru echivalează cu transferul unui film 4K de 50GB în doar 50 de secunde. Utilizatorii de console se pot bucura, de asemenea, de o încărcare mai rapidă a jocului în comparație cu spațiul de stocare intern. SE800 a fost recent onorat cu un premiu Computex d&i 2019 pentru excelență în materie de design și performanțe.

Ușor de utilizat, rezistent și elegant
Echipat cu un conector USB Type-C, care este reversibil, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orientarea corectă la conectare. În plus, tehnologia Plug n Play cu Windows, Mac OS și Android înseamnă că utilizatorii pot transfera conținutul între dispozitive, fără limitări. Potrivit pentru muncă sau pentru divertisment, SE800 oferă o conectivitate simplă și rapidă. Spre deosebire de alte SSD-uri de pe piață, SE800 este un produs elegant și are dimensiuni extrem de reduce, cu o greutate de doar 40 de grame.
SE800 adoptă standarde stricte IEC IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și la apă. Poate rezista la scufundări accidentale în 1,5 m de apă timp de 30 de minute. Dincolo de rezistența la praf și lichide, SE800 îndeplinește, de asemenea, standardul de rezistență la impact MIL-STD-810G 516.6, astfel încât să poată supraviețui căderilor și șocurilor accidentale cu ușurință.

Disponibilitatea exactă a noului SSD ADATA SE800 poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe informații despre disponibilitatea și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA via www.adata.com

Despre ADATA

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numără printre primele 20 de branduri internaționale din Taiwan și deține peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, unități SSD și unități HDD portabile. Cu un angajament în ceea ce privește inovația, calitatea și performanța, produsele ADATA au câștigat recunoștință și premii internaționale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Inovare, Good Design, COMPUTEX Best Choice și Taiwan Excellence. Pasărea colibri este mascota brandului ADATA și reprezintă agilitatea companiei de a inova și îmbunătăți viața oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte