Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui abonat PlayStation Plus este că în fiecare lună ți se oferă o gamă largă de jocuri gratuite pe platformele: PS4, PS3 și PS Vita.

Aceasta este o modalitate excelentă de a încerca jocuri pe care altfel nu le-ai fi jucat, indiferent dacă acestea sunt titluri indie care nu fac parte din categoriile pe care le jucați sau pur și simplu pentru că nu aveți fondurile pentru a cumpăra mai multe jocuri pe lună.

Chiar dacă nu intenționezi să le joci imediat sau nu ești sigur dacă e jocul perfect pentru tine, merită să le ai în colecție atunci când te plictisești și nu știi ce să te mai joci.

Veți avea acces la ele atâta timp cât aveți un cont PS Plus activ.

Așadar, fără să mai vorbim, aici sunt jocurile gratuite PlayStation Plus din America de Nord, Europa și Australia pentru iulie 2017, care vor fi disponibile pentru descărcare în următoarele câteva zile.

Until Dawn – PS4

Until Dawn este un titlu exclusiv pentru PlayStation. Un joc horror în care opt prieteni stau împreună retrași într-o zonă îndepărtată de munte. La scurt timp după sosire, gașca este atacată de un psihopat și trebuie să încerce să supraviețuiască până la răsărit. Veți avea ocazia să fiți în rolul fiecăruia dintre cele opt personaje și puteți lua decizii care ar putea însemna diferența dintre viață și moarte.

PlayStation

Game of Thrones – PS4

Game of Thrones este una dintre cele mai populare seriale episodice de la Telltale. În această lună puteți obține toate cele șase episoade din prima serie care urmărește Casa Forrester ce încearcă să treacă prin războiul celor cinci regi.

PlayStation

Tokyo Jungle – PS3

Tokyo Jungle este un joc de supraviețuire a animalelor într-o lume post-apocaliptică fără oameni. Există mai mult de 50 de animale ce pot fi jucate, fie în story mode, fie în survival mode. Apoi, depinde de tine să găsești următoarea masă și să supraviețuiești lanțului trofic incredibil de confuz și nerealist al jocului.

PlayStation

Darkstalkers Resurrection – PS3

Darkstalkers Resurrection aduce împreună două jocuri clasice japoneze de luptă: One Warriors: Darkstalkers și Revenge and Darkstalkers 3. Această actualizare păstrează gameplay-ul clasic și personajele unice ale jocurilor, dar adaugă câteva caracteristici noi, inclusiv caracteristici vizuale HD și moduri online cu 8 jucători .

PlayStation

Element4l – PS Vita

Element4l este un joc de platformă ce-ți pune la încercare reflexele, este un joc în care controlezi patru elemente care sunt legate împreună într-o călătorie pentru a modela viața. Singurele tale obstacole sunt natura și soarele.

PlayStation

Don’t Die, Mr. Robot – PS Vita

Acesta este un joc drăguț, colorat și frenetic în stil arcade. Totul în acest joc este despre a evita pericolul și a mânca fructe.

Tu pe care ai vrea să-l încerci?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte