Enermax Starryfort SF30

After Death Review
Poveste4
Grafică4.3
Raport calitate/preț3.1
Gameplay3
Sunet6
4.1SCOR
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

After Death este un platformer bazat pe explorarea unor locuri ostile și întunecate. Jocul este dezvoltat și distribuit de After Death Team, un nume destul de original și s-a lansat pe data de 5 octombrie 2017.

 

Poveste

Cu ajutorul unor suflete pierdute, tu va trebui să găsești o cale de a deschide o poartă mare, care pare a fi singura ta ieșire din acel loc misterios, întunecat și infestat cu monștri. Descoperind armuri și arme noi vei putea trece prin lumi din ce în ce mai dificile.

Gameplay

After Death nu este nimic altceva decât un platformer clasic cu foarte puține elemente originale. Eu unul nu am reușit să găsesc rostul acestui joc. Încă din primele secunde de gameplay nu m-a atras, pentru început în acest joc este vorba de personajul principal care se trezește și își pune multe întrebări, de parcă nu există deja o groază de jocuri care încep asemănător. Acest gen de început a cam devenit foarte popular printre patformere, în ultimele zile am avut ocazia de a juca mai multe jocuri de genul și pot spune că deja a devenit insuportabilă partea cu „Where I am ?”, „What is this ?”.

Jocul se dovedește destul de slab lucrat încă dinainte de a intra în el, deoarece după de am dat click pe play, jocului îi ia foarte mult timp să se deschidă, la un moment dat credeam că urmează să joc Grand Theft Auto V, nu un joc indie de 250 de mb.

După ce după o lungă așteptare am reușit să intru în joc am constatat că jocul este foarte plictisitor, iar dacă un joc nu te poate atrage să îl joci înseamnă că și-a ratat scopul. Tu ești un schelet care se plimbă foarte nonșalant prin ceva lume „misterioasă” și spun că se plimbă deoarece să avansezi durează o veșnicie. Animațiile în general sunt foarte slab realizate chiar și pentru un joc pe 16 biți. Nivelele exact cum m-am așteptat, pline de coridoare care se opresc foarte brusc și te oblică să te întorci pe unde ai venit, nefiind destul de rău că personajul are viteza unui melc. Una peste alta nu am găsit un nivel care să arate bine sau să pară că ar fi făcut inteligent.

Grafică și Sunet

Cei de la After Death Team au încercat să dea jocului un aer de arcade, un tribut pentru jocurile vechi de console, dar eu nu prea cred că le-a reușit ceea ce își doreau, jocul arată oribil și nu mă deranjează stilul pixelat, în schimb mă deranjează rezoluția impusă și dreptunghiurile negre imense din lateralele ecranului. Muzica este unicul capitol unde nu m-aș putea plânge.

 

Concluzie

Este unul din prea multe platformere nereușite, în momentul de față se lansează prea multe platformere ceea ce face ca acest joc să nu iasă din anonimat. Eu unul nu aș vedea un motiv prea bun pentru a oferi ei 14.99$, preț mult prea mare pentru ceea ce este jocul. Pe mine After Death nu m-a impresionat și nici nu m-a atras să îi cunosc povestea.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte