Aim Hero este un mic joc care țintește spre a-i ajuta pe cei care caută să își îmbunătățească abilitățile cerute de orice joc din categoria first-person shooter. Acesta a apărut recent pe Steam prin intermediul Early Access și am avut ocazia de a petrece destul de mult timp cu el. Haideți să vedem ce are de oferit.

Aim Hero pretinde a fi soluția care îți va îmbunătăți acuratețea de tragere, timpul de reacție și concentrarea, elemente de care depinzi atunci când joci un FPS. După cum pare, dezvoltatorul ProGames Studio a creat jocul avându-i în gând pe cei care sunt noi în treaba cu jocurile de acest gen sau care nu se pricep destul de bine și consideră că vor se devină mai pricepuți.

În mare, Aim Hero este foarte simplu. Îți sunt oferite șase moduri diferite(Clasic, Strafing, Penta, Simple, Reflex și Fast Aiming) și între una și trei hăți pentru fiecare. Înainte de începerea unui nivel poți alege harta și gradul de dificultate.

Aim

Fiecare dintre aceste moduri are scopul de a îmbunătăți ceva anume. Unele se axează pe acuratețe și rapiditate, când altele pe timpul de reacție.

Spre exemplu, modul în Classic ești pus în fața unui panou pe care apar ținte ce se măresc până la un punct în care încep să descrească în mărime până când dispar, iar tu ești nevoit să le nimerești înainte de a dispărea pentru a nu pierde vieți. În partea de mijloc sus a ecranului poți vedea numărul de scunde rămase, iar pe lateralul acestuia apare numărul de gloanțe care au lovit și numărul celor ratate.

Aim

La finalul fiecare runde de antrenament îți sunt prezentate statistici cum ar fi acuratețea, numărul total de gloanțe trase și desigur, scorul.

Îți va lua puțin timp să te obișnuiești cu fiecare mod până când vei obține o îmbunătățire semnificativă a scorului.

Lucrul care reprezintă un minus pentru mine este timpul fiecărei runde. Fiecare rundă are în jur de 180 secunde, timp în care nu îți este acordată vreo pauză, ceea ce duce foarte des la obosirea mâinii pe mouse din cauza sutelor de clickuri. După mine, 100 de scunde este mai mult decât suficient.

Aim

Dacă căutai de o vreme un joc de acest fel, Aim Hero ar putea fi alegerea potrivită. Așa cum am menționat, jocul se află în Early Access, așa că va avea parte de numeroase remedieri și îi vor fi adăugate multe alte caracteristici și moduri până la lansarea full.
Aim Hero se află pe magazinul Steam la 4,99€.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte