Enermax Squa RGB

aliens-colonial-marines-logo

Caracterul principal este un soldat american (Cpl. Cristopher Winter) ale cărui arme îşi trag şi ele rădăcinile din seria Alien: puşti cu plasmă, lansatoare de flăcări şi o întreagă sută de arme cu muniţie „convenţională”. Nu lipsesc nici instrumentele inteligente pentru detectarea mişcării sau torţe pentru iluminarea încăperilor întunecate.

AliensCM-Facehugger-610x340Povestea din spatele campaniei single-player incepe la circa 17 saptamani dupa evenimentele redate in al doilea film din seria Aliens, cand USS Sephora raspunde la un SOS trimis de la USS Sulaco – nava cu supravietuitorii salvati din dezastrul de pe LV 426, planeta unde Helen Ripley si echipa de pe Nostronomo descoperise initial ouale extraterestre in primul film din seria Aliens. Doar ca infanteristii trimisi de pe Sephora sunt ucisi devenind evident ca la bordul lui Sulavo exista o puternica infestare cu forme de viata extraterestre.

Jucatorii vor intra in ghetele de infanterist ale caporalului Christopher T. Winter, a carui misiune primara este aceea de a gasi infanteristii disparuti si a-i recupera daca mai sunt inca in viata. Doar ca in urma unei depresurizari neprevazute, tunelul ce leaga cele doua nave este fisurat si pentru siguranta tuturor celor implicati el este retras, lasandu-l pe Winter izolat la bordul lui Sulaco.AliensCM-Holdout-610x340
Nu dureaza mult pana cand Winter intra in acea parte a navei unde extraterestrii incepusera sa isi construiasca cuibul iar de aici lucrurile tind sa se precipite. Winter il descopera inca in viata pe unul dintre membrii primei echipe de salvare iar dupa o scurta lupta cu un xenomorf reuseste sa isi elibereze colegul pornind in cautarea altor supravietuitori. Totusi, inca din prima misiune scenariul tinde sa devina putin prea complex, pe fir intrand si mercenari angajati de compania Weyland-Yutani pentru a proteja formele de viata extraterestre.
Totul culmineaza cu atacul mercenarilor asupra USS Sephora folosind arsenalul disponibil pe Sulaco. Cele doua nave sunt distruse iar supravietuitorii sunt obligati sa isi gaseasca adapost pe planeta, printre resturile a ceea ce a fost odata colonia Hadley’s Hope, pe vremea cand LV-426 era in proces de teraformare. Doar ca si aici pericolele pandesc la tot pasul, cu extraterestri din ce in ce mai ciudati, o armata de mercenari platiti pentru a proteja un proiect ultra-secret si o singura salvare de pe planeta, care va cere insa un pret foarte mare…

AliensCM-HumanEnemies-610x340Uciderea inamicilor şi îndeplinirea obiectivelor îţi aduc puncte de experienţă pe care le poţi folosi la personalizarea caracterului, la cumpărarea de arme şi accesul la item-uri speciale.

– Creează mașina perfectă de ucis. Sistemul extins de upgrade-uri le permite jucătorilor să își definească personajele pentru a juca exact aşa cum doresc. Câştigă experiență pentru a obține avantaje, arme și echipamente noi pentru echipa ta.

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte