Enermax Starryfort SF30

Phoenix Labs au anunțat că Dauntless, titlul cu vânători de monștri produs de ei, va fi disponibil în closed alpha pe la sfârșitul lunii aprilie.

Așa cum a afirmat echipa, chiar dacă Dauntless se va afla într-un stadiu de early alpha pentru viitorul apropiat, ea dorește mult feedback din partea jucătorilor.

„Spre exemplu, am putea să trimitem 500 de persoane să se lupte numai contra creaturilor Drask pentru o zi întreagă ca să lucrăm la acest aspect. S-ar putea să deblocăm o nouă armă sau un nou set de armură ca să testăm cât de bine se comportă în focul bătăliei. Vor exista bug-uri, glitch-uri, cât și conținut nefinisat; totul face parte din proces.”

Dauntless este descris ca fiind un joc de role-playing și acțiune online co-op plasat într-o lume science-fantasy, în care jucătorii intră în rolul unor luptători de elită cunoscuți drept Slayers, care protejează rasa umană prin vânatul de Behemoths feroce.

Phoenix Labs va selecta oameni care să le testeze jocul în stadiu de alpha bazat pe anumiți factori cum ar fi: hardware-ul, locația de pe glob și jocurile favorite ale persoanei.

Pentru cei care sunteți interesați, puteți să accesați https://alpha-signup.playdauntless.com/ pentru a vă înscrie.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte