Enermax Starryfort SF30

Suntem la mai puțin de două săptămâni de la lansarea seriei de rpocesoare mid-range de la AMD- Ryzen și compania a dezvăluit deja o actualizare de BIOS pentru plăcile de bază cu socket AM4 înainte de lansarea noii familii de procesoare. Actualizarea AMD Generic încapsulat în arhitectura AGESA pentru partenerii săi de plăci de bază era de așeptat să fie la începutul lunii aprilie.

Rob Hallock de la AMD spune:
„Ca început, AGESA este responsabilă pentru inițierea procesoarelor AMD x86-65 în timpul de boot, ce acționează ca un fel de nucleu pentru actualizări de BIOS pe care le primiți pentru placa de bază. Vânzătorii plăcilor de bază preiau capacitățile de bază ale lansărilor AGESA pentru a construi aceastră infrastructură și a crea fișiere pe care le descărcați.

Veți primi în curând versiunea AGESA 1.0.0.4 pentru plăcile de bază partenere. Așteptăm BIOS-urile bazate pe AGESA să fie disponibile la începutul lui aprlie.

BIOS-urile bazate pe acest nou cod vor avea patru îmbunătățiri importante pentru voi:
Am redus latența DRAM la aproximativ 6ns. Asta poate crea o performanță mai mare pentru aplicațiile sensibile la latență.
Am rezolvat condiția când codul normal FMA3 cauza o încărcare a sistemului.
Am rezolvat problema de overclock în modul „sleep” unde unele frecvențe incorecte ale procesorului erau raportate după ce PC-ul se întorcea din modul „sleep”.
AMD Ryzen Maser nu mai are nevoie de HPET.
Vom continua să actualizăm și pe viitor cu noutățile AGESA când acestea sunt complete și dja lucrăm din greupenru a vă aduce o actualizarenoă în mai ce se concentrează pe overclock-ul memoriei DDR4.”

AMD planifică pentru viitor (luna mai) ca actualizarea de BIOS AGESA să îmbunătățească performanța procesoarelor Ryzen.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte