American Truck Simulator este un simulator de conducere a camioanelor creat de către studioul Ceh SCS Software. Acesta dispune de o experiență în genul titlurilor pe care studioul le-a lansat în ultimii ani, permițând jucătorilor să conducă vehicule masive pe 18 roți în aproape toate Statele Unite ale Americii. Vei transporta astfel numeroase bunuri și marfă pe diferite rute, pornind din punctul A până în punctul B, în siguranță și legal. Vei putea astfel conduce pe cele mai importante drumuri și autostrăzi din Statele Unite și Canada, conectând majoritatea orașelor.

American Truck Simulator le permite jucătorilor să treacă printr-o carieră tipică, pornind de la un camion simplu al cărui șef este un nesuferit, și până la a deține propria companie de transport marfă și bunuri, cu zeci de camioane și șoferi angajați. Unul dintre cele mai importante elemente ale jocului îl reprezintă camioanele, jucătorii putând conduce vehicule de la producători precum Peterbilt, Mack sau Freightliner, ce sunt create în cel mai mic detaliu.

Jocul s-a lansat recent, acesta fiind clasat de majoritatea gamerilor un joc de top, un simulator mult așteptat. La ora actuală, când acest articol este scris, părerea gamerilor lăsată pe pagina de pe Steam stă destul de bine.

Recenziile utilizatorilor: Foarte pozitive (5,974 recenzii) – 5,508 recenzii pozitive, iar 466 recenzii negative.

Jocul promite multe actualizări în timp scurt, ceea ce s-a și întâmplat. Multe camioane, respectiv orașe sunt în curs de adăugare. Dar nu numai, acest joc după părerea mea este total diferit de către „fratele său” Euro Truck Simulator 2, amândouă remarcându-se pentru felul în care sunt create. Jocul costă 20 euro pe Steam. American Truck Simulator este un joc așteptat de mult timp, creat de către SCS Software. Cu toții pasionați de aceste tipuri de jocuri am așteptat acest joc, și se pare că așteptarea a meritat. În scurt timp o să revin și cu un review detaliat al acestui joc.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte