Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Private Division și Panache Digital Games au anunțat azi că jocul Ancestors: The Humankind Odyssey va fi lansat pentru Xbox One și pentru PlayStation 4 pe 6 decembrie. Ancestors: The Humankind Odyssey este titlul de debut al Panache Digital Games, studioul independent fondat în 2014 de Patrice Désilets, directorul creativ care a creat franciza Assassin’s Creed. Varinata pentru PC a jocului a fost testată și de noi de curând și puteți vedea ce părere am avut despre joc AICI.

Ancestors: The Humankind Odyssey poate fi precomandat la prețul de 180 lei, respectiv 39,99 Euro de pe PlayStation Store sau Microsoft Store.

În Ancestors: The Humankind Odyssey, jucătorii sunt provocați să supraviețuiască și să evolueze în necruțătoarea, dar frumoasa lume a Africii, în perioada preistorică ce se întinde de acum 10 milioane de ani până acum două milioane de ani. Intrând în rolul primatelor care au fost strămoșii omului, jucătorii vor explora Africa Neogenă, vor extinde teritoriul pe care îl stăpânesc și vor evolua alături de clanul din care fac parte, având ca scop asigurarea supraviețuirii generațiilor următoare. Această abordare revoluționară a genului open world survival include mecanici de joc bazate pe evoluție, descoperire și supraviețuire, jucătorii fiind nevoiți să traverseze o multitudine de zone și medii variate, în care vor întâlni diferiți prădători și în care vor învăța noi abilități, care vor fi transmise din generație în generație.

Pentru mai multe informații despre Ancestors: The Humankind Odyssey și despre procesul de precomandă vizitează această pagină.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte