Enermax Squa RGB

Google a anunțat că își va crea propriul standard pentru Android VR, astăzi la Google I/O – un show anual al companiei dedicat dezvoltatorilor. Platforma se va numi „Daydream” și va veni în toamna acestui an.

Ars Tehnica are detaliile:

Când este folosit cu dispozitivul certificat, Android N poate trece în modul VR, în care viteza de răspuns e scăzută. Un „exclusive performance mode” dedică un nucleu CPU la UI pentru a preveni lag ce produce greață în timpul procesării grele a datelor. Senzorul de mișcare a fost de asemenea reglat mai bine, pentru ca Android N să primească actualizări mai rapide de la grioscop și accelerometru.

Modul VR va descrește viteza de răspuns pentru a-l face mai confortabil comparativ cu Cartboard. Google crede că acesta trebuie să fie „mobil” și „mai la îndemână pentru toată lumea”. Google va lansa pe viitor o serie de specificații pentru telefoanele care doresc a fi gata pentru Daydream, iar pe lângă, un design pentru headset și pentru controller.

Deja sunt o mulțime de producători care fac telefoane pe baza acestui standard:

Screen_Shot_2016-05-18_at_2.24.19_PM.0

Vor mai fi diferite seturi de headset-uri și controllere bazate pe designul oferit de Google. Controllerul va vedea unde îți îndrepți mâinile și cum este întors pentru mișcări de control de bază, iar Google a mai anunțat că un număr de companii, incluzând HBO, Netflix și Hulu, vor avea conținut pregătit pentru platformă

Android

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte