Enermax Starryfort SF30

 

Anno 1800 este o simulare a unei perioade istorice fără un aspect militar în care jucătorul are sarcina de a construi o civilizație de la bază. Obiectivul este asociat cu o poveste demnă de un mini-documentar al BBC care abordează înșelăciunea, trădarea, condițiile dure din anii 1800 și, nu în ultimul rând, oportunitățile tot mai mari pe care Anglia trebuia să le aștepte în timpul revoluției industriale.

Campania sau aspectul povestirii dacă doriți, care a fost disponibil doar într-o măsură limitată când am încercat jocul, este o introducere avansată a mecanicii jocului, deghizată cu mustață și pălărie de lux. Acest lucru este foarte apreciat de asemenea, deoarece, la fel ca majoritatea jocurilor de tip simulare RTS, există o mulțime de informații pentru a lua în considerare mecanica și cum funcționează totul.

 

Trebuie să încercăm puțin din toate lucrurile pe care varianta beta a jocului le oferă. Trebuie să construim bărci de pescuit, să tăiem lemne, să facem vânzare de mărfuri, să modernizăm casele fermierilor,să avem un comerț bine stabilit și, nu în ultimul rând, să încercăm cu disperare să controlam oferta și cererea fără a ne prăbuși micul nostru imperiu

Există, desigur, unele limitări atunci când vine vorba de testarea unui joc în varianta beta și multe dintre opțiuni au fost blocate când am jucat. Din acest motiv, au existat o mulțime de elemente ale jocului la care nu am avut acces ca să deducem impozitarea și să prioritizăm volumul de muncă. Cu toate acestea, am reușit să obținem suficient bumbac pentru haine de lucru, să creștem suficienți porci în fermele noastre pentru a pune carne pe masă și, poate cel mai important,  am strâns suficienți cartofi pentru a face o băutură sau două, pentru fermierii noștri muncitori.

Grafica este drăguță și stilul animației se potrivește bine cu această poveste a revoluției industriale, cu numeroasele companii înființate în perioada respectivă.

 

Seria Anno a rămas pe loc pentru un timp și a luat de asemenea un salt înapoi de la Anno 2070 și Anno 2205 . Aceasta, însă, nu este o problemă, deoarece seria nu este exact cunoscută pentru o ordine cronologică. Fiecare joc tinde să ofere o nouă întorsătură în formula de bază, în conformitate cu epoca în care este stabilită.

Modul de joc pe care trebuie să-l vedem este nediversificat prin natură, dar complexitatea de bază a acestuia determină repetabilitatea acestuia. Acest lucru, mai ales din cauza faptului că provocările diferite și constante cu care se confruntă distribuția resurselor în societatea creată de jucători, lasă jucătorul să facă greșeli de-a lungul drumului. Nu aveți suficient spațiu de stocare? Mai bine rezolvați această eroare, deoarece va înceta producția și nu veți avea unde să vă adunați resursele necesare. Ați uitat să construiți stații de incendiu? Ar fi bine să construiți câteva stații cât mai rapid, deoarece nu se știe niciodată când va izbucni un incendiu puternic.

 

Cu siguranță vom juca Anno 1800 când va fi lansat în aprilie și, deși ne va atrage atenția, probabil, atât din munca noastră, cât și din timpul petrecut altfel cu familiile noastre, așteptăm cu nerăbdare să construim un oraș și un imperiu de afaceri de la zero – nu ne îndoim că vom avea un timp minunat petrecând câteva ore în epoca industrială. Jocul cu siguranță va fi unul din preferatele noastre !

Am jucat și noi varianta beta și vă prezentam un video cu întreaga campanie disponibilă în open beta.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte