Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Al doilea an al conținutului Ghost Recon Wildlands va include patru „Operațiuni Speciale” tematice.

Ubisoft va lansa anul 2 pentru Ghost Recon: Wildlands pe 10 aprilie, lansând Operațiuni Speciale 1, prima dintre cele patru actualizări majore planificate pentru acest an. Fiecare operațiune specială va avea propria temă, actualizări ale campanie cu misiuni gratuite, provocări și recompense speciale, plus alte caracteristici „solicitate în mare măsură de comunitate”.

Operațiunile speciale 1 vor include o nouă opțiune de personalizare a coechipierilor, „caracteristica numărul unu cerută de comunitate”, care va permite jucătorilor să îmbrace echipamentul colegilor lor cu elementele pe care le-au deblocat pentru propriul lor caracter. De asemenea, în op este un nou mod de joc PvP numit „Sabotaj”, cu cinci hărți exclusive și prima dintre cele șase noi clase PvP care vin în anul 2 și o misiune tematică (dar fară nume) PvE. 

Ghost Recon Wildlands: Anul 2, oferă o săptămână de acces timpuriu la toate cele șase noi clase din Anul 2, un pachet de personalizare exclusiv și opt Battle crate-uri, va fi de asemenea disponibil pentru cumpărare la prețul de $ 30.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte