Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Încă de la lansarea lui Apex Legends de anul acesta, fanii au cerut șansa să concureze singuri. Până acum, jocul permitea doar echipe de câte trei, dar asta urmează să se schimbe odată cu începerea evenimentului Iron Crown Collection anunțat pe pagina de Twitter Apex Legends.

Videoul are câteva din cele mai recunoscute legende, cum ar fi Bangalore și Bloodhound care rămân singuri după ce dispar coechiperii lor. Apoi ei rămân pe cont propriu și trailerul ne spune că doar unul poate fi învingător.

În video e menționat că modul de joc solo va fi disponibil pentru un timp limitat, probabil doar pe perioada evenimentului Iron Crown Collection. Totuși, dacă modul se dovedește a fi destul de popular, este posibil ca Respawn să îl păstreze permanent. Deja am fost martori la modul ranked din Apex Legends care a fost introdus odată cu evenimentul lui Bloodhound, cel puțin o versiune a acestui mod. Odată cu sezonul 2, ranked a devenit oficial un mod de joc permanent.

Trailerul nu spune exact cum va fi evenimentul, dar dacă este să ne luăm după Bloodhound, ne putem aștepta și la câteva cosmetice noi. Iron Crown Collection începe în 13 august și se termină în 27 august.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte