Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Arcade Spirits - Review
Poveste9
Gameplay5
Dialog8.5
Grafică7.5
Sunet4.5
6.9Punctaj total
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Aflată în anii 2000, povestea Arcade Spirits se desfășoară într-o cronologie alternativă în care distrugerea jocurilor video din 1983 nu s-a întâmplat, în care vi se oferă locuri de muncă la Funplex, o consolă populară, casa multor personalități și clienți. Unde te va duce acest nou angajament? Pe cine vei întâlni pe drum? Vei găsi romantismul pe care îl cauți? Jocul se lansează pe 12 februarie 2019 și este produs de Fiction Factory Games și distribuit de PQube Limited.

Caracteristici:
– Îți poți crea propriul caracter chiar și cu cele mai mici detalii. De la nume, culoarea și tunsoarea părului, nuanța pielii, culoarea ochilor și multe alte funcții personalizabile ce reflectă caracterul tău în joc, atât ca gameplay, dar și ca înfățișare.
– Cu alegeri ce pot schimba întorsătura jocului, tu vei putea să-ți dezvolți personalitatea și relațiile în orice direcție îți dorești, prietenie, platonică sau ceva mai intim! Muncește mult și construiește-ți relația pe care ți-o dorești cu un total de șapte caractere romantice.
– Sistemul de identificare sau IRIS, poate să urmărească statusul relației cu toate caracterele din Arcade Spirits.
– Tot ce alegi în Arcade Spirits, de la relații la personalitate, la cum treci peste momentele de criză, toate vor influența următoarele decizii pe care le vei lua în viitor.

Caracterele

Cea mai bună prietenă din copilărie
Juniper, este cea mai bună prietenă din liceu și colega de cameră actuală, a fost alături de tine în momentele bune și rele. Totodată ea face tot posibilul să te ajute, având o inimă bună, doar că nu e foarte bună la ajutat.

Contabilul
Atent și extrem de direct cu sentimentele lui, Gavin ține finanțele Funplex mereu pe profit în timp ce își susține prietenii… chiar și când e în dificultate făcând compromis între speranță și pragmatism.

Reparatoarea
Placă de bază, tuburi catodice, butoane, pixeli… Naomi iubește jocurile video cu multă afecțiune, aducând multă veselie în Funplex. Ea este timidă în mulțimi de oameni dar perfect fericită atunci când este singură.

Dansatorul
Iubește centrul scenelor cu reflectorul cald. Teo organizează un concurs de dans foarte popular în comunitate. Deși îi place în centru tot timpul, el preferă să evite reflectorul metaforic pe cât posibil.

Competitorul
Un campion la „Fist of Discomfort”, primul titlu de sporturi electronice, QueenBee e pregătită să-i termine pe toți cei ce vin în călătoria ei spre vârf. Dar unde este vârful ei?

Vânătorul de scor
3.75 milioane de puncte. Ăsta-i scopul în jocul lui retro pe care ușor îl va doborî. Dar ce poveste tristă se ascunde în spatele acestui joc ce contează atât de mult pentru el?

Cosplayer-ul
Îngropată în adâncimile flamingo-ului Pinky din Funplex este Ashley, ea aspiră să fie un cosplayer și un prieten de nădejde, căutând ceva ce ea nu înțelege în totalitate.

Ghinionistul
Cu o lungă istorie de familie în eșecuri și compromisuri, poate Funplex să te ajute să-ți îndeplinești visul…?

Cum e jocul?

Un joc bazat 100% pe poveste și dialog, Arcade Spirits își dorește să fie un simulator de relații pe care oricine să îl joace și să progreseze în aptitudinile pe care le deține. Jocul este însoțit de coloană sonoră pe fundal ce însoțește vocea caracterelor ce citesc replicile. De la blănița de pe haine, până la machiaj sau ridurile de pe față, dar și toate accesoriile sunt realizate detaliat, fiind unul din principalele lucruri pe care le vei vedea tot timpul pe ecran. Urmând dialogurile, vei fi nevoit la un moment dat să alegi în ce direcție vrei să continui acea discuție și în acest fel vei influența povestea jocului și relația pe care o ai cu acea persoană. Pe fundal vei mai observa și locațiile foarte atent realizate ce se schimbă în funcție de situație și la care te poți opri câteva secunde să le observi cu atenție, unele detalii fiind chiar foarte interesante.

Ție cum ți se pare jocul? Noi l-am testat și poți vedea mai jos o filmare.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte