Enermax Starryfort SF30

Jocul survival ARK: Survival Evolved este gratis pe Steam în acest weekend. Acest lucru înseamnă că poți vâna, îmblânzi și călări dinozaurii pentru următoarele zile. Jocul este gratis până Duminică, 31 iulie 2016 ora 23:59  (GMT +3) .

De asemenea, dacă ți-a plăcut ceea ce ai văzut pe perioada gratuită a jocului, ARK: Survival Evolved este redus cu 50% din prețul inițial de 27,99€, astfel având prețul de 13,99€ până joi, 4 august.

Great-Ark-Survival-Evolved-Wallpaper

Fiind un joc cu acces timpuriu, lansat cu peste un an în urmă, o mulțime de lucruri ciudate și minunate au fost introduse de atunci în jocul ARK: Survival Evolved de la cangurii gigant care pot fi călăriți, până la răpitoarele tematice de Crăciun, de la zombie Dodos, la zeci de moduri făcute de utilizatori. Studioul Wildcard’s Jesse și Forest Rapczak au prezentat ultimul update la PC Gaming Show în acest an, introducând dinozauri atât de mari încât îți poți construi baze pe spatele acestora. Crezi că acest lucru este o idee bună?

Te-ai convins că acest joc merită jucat? Atunci, nu mai pierde timpul, intră pe Steam și descarcă gratuit jocul pentru a intra în lumea minunată a dinozaurilor. Prețul normal al jocului este de 22.99£/29.99$/27,99€, ceea ce înseamnă că reducerea modifică prețul jocului ARK: Survival Evolved la 11.49£/14.99$/13,99€.

Suntem curioși să îți aflăm părerea în legătură cu acest joc. Ce îți place și ce ai modifica? Îți dorim un weekend plăcut și spor la călărit dinozaurii!

În cazul în care nu știai cerințele minime necesare pentru a rula ARK: Survival Evolved, acestea sunt următoarele:

  • Sistem de Operare: Windows 7 Service Pack 1 sau Windows 8 pe 64 de biți
  • Procesor: Frecvență de 2 GHz dual-core 64-bit
  • Memorie RAM: 4GB RAM
  • GPU: Compatibilă cu DirectX 10 și minim 1 GB VRAM
  • Stocare: 40GB spațiu liber pe hard disc
Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte