ss_2fd997a2f7151cb2187043a1f41589cc6a9ebf3a-1920x1080 Ark: Survival Evolved este un joc periculos amplasat pe o insulă plină cu dinozauri, iar acum acesta vine împreună cu un cadou pentru tine. Patch-ul 253 a ajuns, iar odată cu el au apărut dinozauri noi, locații noi și un nou lucru: camera. Plus, vei vrea să prinzi un Raptor Claus, îndată ce el zboară deasupra insulei, în timp ce aruncă cu cadouri, deoarece următoarea săptămână anualul eveniment Winter Wonderland.

Patch-ul adaugă 2 noi peșteri subterane ce conțin artefacte și provocări. Vei găsi probabil ceva periculos în timp ce le explorezi, cum ar fi Omnimorfi, vampiri sau calamari uriași ce vor încerca să te prindă în tentacule și să îți sugă sângele.

Aici sunt adăugate câteva specii noi de dinozauri, cum ar fi T-rex ierbivor, ce este bun la recoltat verdețuri și Troodon Magnanimus, care poate fi puțin mai mic decât un Raptor, dar mult mai deștept.

Dacă găsești unul din acești dinozauri, acum le poți face poză. O cameră a fost adăugată în Ark, permițându-ți să faci poze și să le pui pe o pânză din joc, pentru a-ți putea păstra momentele aventurilor tale frumoase.

Într-o ordine de idei mai triste, Studio Wildcard că tema sci-fi Tek Tier a fost amânată până la patch-ul 254, care este programat deocamdată în Ianuarie.

Pentru cei care vor să cumpere jocul, acesta se află acum la 11,19€ pe Steam de Steam Winter Sale.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte