În ciuda creșterii sistemelor AIO de răcire cu lichid, răcirea cu aer este la fel de relevantă ca niciodată. După lansarea seriei Freezer 33 mai devreme în această lună, Arctic Cooling lansează noua serie de ventilatoare ieferioare și compacte, Freezer 12. Freezer 12 și Freezer 12 CO înlocuiesc versiunea precedentă a sistemului de răcire cu 11 ventilatoare și îmbunătățește eficiența, nivelul de zgomot, capacitatea de răcire și versatilitatea de montare.

artic

La fel ca seria Freezer 33, Arctic Cooling a făcut sistemul de răcire Freezer 12 semi-pasiv. Ventilatoarele se învârt la 40% din putere, ceea ce înseamnă că pot fi reglate pentru a rămâne oprite până o anumită temperatură este atinsă. Pentru a reduce și mai mult zgomotul, ventilatoarele sunt montate cu tampoane din cauciuc de absorbție de vibrații. Freezer 12 și Freezer 12 CO sunt în mare parte la fel, dar CO este evaluat pentru o funcționare continuă și o durată de viață mai lungă.

artic

Ca multe sisteme de răcire compacte, caracteristica Freezer 12 este că are doar un ventilator de 92mm. Radiatorul în sine are 45 de aripioare de aluminiu împreună cu 3 țevi directe de cupru pentru contact. CO ajunge la utilizare 24/7 prin utilizarea rulmenților cu bile duble. Compatibil cu socketul AM4 și Intel, sistemul de răcire costă 39.99$ și vine cu pastă termică MX-4.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte