Enermax Starryfort SF30

O altă zi, un alt impresionant remake făcut de un fan  în Unreal Engine 4 unui joc clasic, dar din păcate nu va vedea lumina zilei deoarece ca și la alte jocuri, nu toți dezvoltatorii vor ,,să-și bată capul” cu așa ceva.

Știu că există o mulțime de fani ai jocurilor clasice din seria Tomb Raider, care nu sunt într-adevăr mulțumiți de ceea ce a devenit franciza. Personal, îmi plac ambele stiluri, dar trebuie să recunosc că aceste screenshot-uri mi-au dat chinuri masive de nostalgie. Mai ales următoarea poză:

Unreal Engine 4

 

Creat de cineva cunoscut doar ca Nicobass, remake-ul, intitulat Tomb Raider The Dagger Of Xian, este un lucru impresionant, mai ales atunci când îl vezi în mișcare. Animațiile tocmai au fost bătute în cuie și sunt grozave, se pare că nici controlul nu este slab, remake-ul este foarte reușit, reușește să îmi aducă aminte de vremurile copilăriei, dar sunt foarte mici șanse de a testa acest joc.

Unreal Engine 4

În timp ce există o bună șansă ca avocații lui Square Enix să ucidă proiectul, Nicobass ar putea încerca să se roage aceștia pentru a primi permisiunea. S-ar putea să nu fie unul dintre jocurile selectabile în Square Enix colectiv, poate cu puțin noroc vom vede jocul în Greenlight, dar nu se știe niciodată. Iată remake-ul în acțiune:

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte