Enermax Squa RGB

Acum poți asculta albumul “The World of Sniper Ghost Warrior 3” pe Youtube și alte servicii.

CI Games, creatorii seriilor Sniper Ghost Warrior și Lords of the Fallen, invită jucătorii să pornească la o călătorie în Republica Georgia prin creația muzicală din Sniper Ghost Warrior 3.

ALbumul este disponibil pe Spotify, iTunes și Google Play:

www.soundline.biz/SniperGhostWarrior3OriginalSoundtrack/
www.soundline.biz/SniperGhostWarrior3OriginalGeorgianSoundtrack/

Compus și produs de Mikolai Stroinsky nski (The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, The Vanishing of Ethan Carter, Detached, Kursk), mixat de Steve Kempster și înregistrat de Tony Phillips la Beautiful Noise Studios din Los Angeles, fiecare artist a fost invitat în studio pentru a-și aduce propriul aport la rezultatul finit. Unele instrumentale folosite pot suna familiar pentru jucătorii din vest, incluzând tobe, bass, sintetizator, chitară și vocea, dar, regăsim, de asemenea, și mandolina, balalaika și bandura.

Cei ce au contribuit:

Voce – Aurelia Shrenker
Chitară, Balalaika, Bandura, Mandolină – George Bernhardt
Sintetizator – Mikolai Stroinski
Bass – Paul Bushnell
Tobe – Joel Taylor

Unele melodii de pe album au o semnătură georgiană și mare parte din Sniper Ghost Warrior 3 e inspirat din diferite stiluri pop și folk. Rolul pieselor cu influență georgiană este de a mări emoțiile jucătorului pentru a empatiza cu locația unde se petrece acțiunea jocului, Georgia, lăsând „tabloul” să fie descris de alte elemente cum sunt partea grafică sau dialogul.

Sniper Ghost Warrior 3 spune povestea despre fraternitate, credință și trădare în cea mai completă experiență de lunetist. Ia rolul unui lunetist american numit Jonathan North, ce este parașutat în teritoriu inamic în nordul Georgiei, lângă granița cu Rusia. Explorează hărți mari cu vreme schimbătoare și ciclu noapte-zi care are mare rol în timpul jocului și va afecta deciziile jucătorului. Personalizează-ți armele, accesoriile, vehiculele și drona.

Sniper Ghost Warrior 3 se lansează pe PlayStation 4, Xbox One și PC pe 25 aprilie 2017.
CI Games, Sniper Ghost Warrior 3, Facebook, Twitter

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte