Enermax Squa RGB

ASRock lansează noua serie de plăci video Radeon RX 5700 cu cele mai recente GPU-uri Radeon RX 5700 și memorie GDDR6 de 256 de biți. Luați controlul și creați-vă propriul drum cu seria Radeon RX 5700 și bucurați-vă de o experiență de gaming extremă.

Seria de plăci Radeon RX 5700 este bazată pe noua arhitectură RDNA – noua tehnologie avansată AMD pe 7nm. RDNA include până la 40 „Compute Units”, care oferă performanțe incredibile și până la 4x îmbunătățiri IPC, noi instrucțiuni mai potrivite pentru efecte vizuale spectaculoase, cum ar fi iluminarea volumetrică, efecte de estompare și profunzimea câmpului, precum și ierarhia multi-nivel cache care promite o latență redusă și o experiență de gamining perfectă. Arhitectura RDNA permite folosirea porturilor DisplayPort 1.4 cu Display Stream Compression pentru rate de refresh extreme și rezoluții înalte pe monitoare de ultimă generație pentru un gaming incredibil de imersiv.

Bazându-se pe arhitectura RDNA, plăcile grafice AMD Radeon RX 5700 sunt capabile să ofere experiențe superioare de gaming la rezoluții 1440p. Echipat cu cele mai recente memorii de mare viteză de 8 GB GDDR6 și suport pentru PCI Express 4.0, Radeon RX 5700 XT vin cu frecvențe de bază/boost/game de 1605/1755/1905 MHz, iar pe de altă parte, Radeon RX 5700 are frecvențe de bază/boost/game de 1465/1625/1725 MHz. În plus, tehnologiile Harness Asynchronous Compute, Radeon Image Sharpening, FidelityFX, TressFX, TrueAudio Next, și VR sunt incluse pentru performanțe maxime și experiențe îmbunătățite în jocuri.

Când vine vorba de design, plăcile grafice din seria RX 5700 îți îmbogățesc stația de luptă cu un exoschelet de metal turnat sub presiune pentru disiparea căldurii, fuzionat cu silueta clasică reimaginată și cu accente prelucrate precis. Utilizatorii trebuie să beneficieze de joc fără întreruperi, cu o imagine perfectă, cu tehnologiile AMD Radeon FreeSync și FreeSync 2 HDR, disponibile pe peste 700 de monitoare. Obțineți avantajul competitiv cu o latență redusă datorită tehnologiei Radeon Anti-Lag, care vă oferă un timp de răspuns ultra-rapid pentru jocurile preferate.

După lansarea în ultimul an a plăcii video Phantom Gaming X Radeon VII 16G, în această vară, introducerea Radeon RX 5700 XT și Radeon RX 5700 simbolizează o nouă etapă a colaborării dintre ASRock și AMD. Prin performanțele remarcabile ale acestei plăci video, clienții pot beneficia de o experiență extraordinară de gaming.

Pentru mai multe detalii despre cele două plăci plăci vizitați următoarele linkuri:

https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5700 XT 8G/
https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5700 8G/

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte