Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Phantom Gaming 2,5 Gigabit LAN

Asrock Z390 Phantom Gaming 7 vine echipată cu 2 plăci de rețea, una roșie care este o placă de rețea Phantom Gaming de 2.5Gbps, care funcționează pe un chipset Realtek RTL8125 și una standard de 1 Gbps pe chipset Intel. Pentru placa Realtek avem un software numit Phantom Gaming LAN care ne permite să prioritizăm banda de rețea pentru lucrurile importante și să limităm viteza de transfer pentru alte programe în timp ce ne jucăm sau ne uităm la filme pe Netflix, de exemplu. Interfața acestui software arată așa:

Softul detectează automat jocurile și aplicațiile importante, după cum se vede în fereastra de mai sus. Pe pagina de INFO găsim ceva informații legate de configurația calculatorului și putem seta ceva alerte și monitoriza traficul dacă avem nevoie:

Cel mai important aspect este însă funcționalitatea în sine. Așa că am făcut câteva teste de viteză, comparând Phantom Gaming LAN cu placa de rețea Intel integrată, dar și cu Killer E2500, toate conectate pe același router, același cablu și, bineînțeles, aceeași conexiune la internet. Rezultatul pentru Phantom Gaming LAN:

Rezultatul pentru placa de rețea Intel:

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte