Enermax Starryfort SF30

Un nou joc din seria Assassin’s Creed a fost anunțat, însă nu este unul predestinat pentru console sau PC, el este specific doar pentru iOS. Jocul va fi un action-rpg, unde îți poți alege una dintre cele patru clase puse la dispoziție, acestea fiind: Beserker, Shadow Blade, Thief și Trickster, aceștia bazându-se pe luptă, furișat, agilitate și o combinație dintre ele, jucătorii vor evolua de la Novice la Master Assassin. Assassin’s Creed Identity va fi asemănător cu toate jocurile din seria Assassin’s Creed având parkour, un oraș mare de explorat și o varietate de oportunități pentru asasinare.

Assassin’s Creed Identity
Acțiunea va avea loc în perioada renascentistă italiană, iar jucătorii trebuie să rezolve The Mystery of The Crows printr-o combinație de misiuni. Ei vor vizita locuri istorice precum Santa Croce din Firenze sau colosseumul din Roma.
Jocul este dezvoltat de Blue Byte, un studio Ubisoft și va fi disponibil în App Store și prețul lui va fi de 5 euro. El va fi lansat pe 25 februarie, pentru a-l putea juca însă, aveți nevoie de minim iOS 7 și iPad 3 sau iPhone 5.

Pe 3 februarie, directorul Ubisoft va ține o sesiune de Q&A pe pagina de YouTube a Ubisoft, unde va oferi mai multe detalii despre joc.

Care dintre cele patru personaje este preferatul tău?

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte