Ubisoft a dezvăluit astăzi, că anul acesta va fi lansat Assassin’s Creed în VR. Acesta nu este un joc, el este bazat pe filmul care urmează să apară, proiectul este creat în parteneriat cu Fox, dar și cu ajutorul unei companii specializată în efecte, Practical Magic.

 

Din  punct de vedere tehnic, este un spin-off al unui spin-off de Magic Practice și Fox care este bazat pe filmul Assassin’s Creed, cu Michael Fassbender care este în rolul principal. Filmul o să-și facă apariția la cinematografe în această iarnă, pe 21 decembrie. Tot ce se mai știe în acest moment este că acțiunea se petrece în secolul al 15-lea, deoarece Ubisoft nu a mai oferit și alte informații, decât această poză în care Michael Fassbender (cel din dreapta, îmbrăcat în maro) este surprins în timpul filmărilor pe un acoperiș.

Assassin’s Creed

Fie că mă va face să-mi rotesc capul încontinuu sau doar voi admira niște momente interesante, acest lucru nu mă va face să trec peste faptul că Ubisoft nu vor lansa în acest an vreun joc din seria Assassin’s Creed.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte