ASTRO Gaming, lider în echipamentul premium pentru jocuri video, a anunțat astăzi un parteneriat de mulți ani cu Nintendo. Ca parte a acordului, ASTRO Gaming va dezvolta o varietate de căști de ediție specială, etichete pentru difuzoare și accesorii care sărbătoresc unele dintre cele mai iconice personaje și francize din istoria jocurilor video, inclusiv The Legend of Zelda ™, Super Mario ™ și multe altele.

„Nintendo captează și inspiră jucătorii cu francize iconice și personaje perene, captând imaginația jucătorilor din toate generațiile. Nintendo continuă să împingă limitele jocurilor cu Nintendo Switch, ceea ce le permite jucătorilor să se bucure de experiența lor de joc, indiferent de locul în care se joacă „, a declarat Cris” Soup „Lee, șeful Licensing & Partnerships, ASTRO Gaming. „ASTRO Gaming crede în furnizarea de produse gaming de fidelitate audio de neegalat cu produse premium care sporesc experiențele de joc imersive. ASTRO este încântat să colaboreze cu Nintendo pentru a crea produse inovatoare care aprind nostalgia și pasiunea pentru jocuri, oferind produse personalizate cu personaje iubite și francize pentru fani”.

ASTRO Gaming lansează noul parteneriat care dezvăluie trei seturi de etichete exclusive pentru difuzoare pentru căștile A40, cu un design retro-clasic pentru Legend of Zelda, Super Mario Bros. și Super Mario Bros. 3 ™. Dezvoltate alături de Nintendo, etichetele pentru difuzoare ASTRO Gaming A40 oferă elemente grafice oficiale pentru a asigura o reprezentare autentică a acestor francize clasice. Fanii pot primi o privire exclusivă asupra acestora în această săptămâna la PAX East din Boston, 5-8 aprilie (ASTRO Booth # 13055).

Etichetele ASTRO Gaming pentru difuzoare oferă jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza experiența de ascultare cu arta personalizată, magnetică interschimbabilă, concepută pentru întreaga serie de antene ASTRO A40. Detaliile suplimentare și disponibilitatea anumitor seturi de căști Nintendo, etichete pentru difuzoare și accesorii audio de la ASTRO Gaming vor fi anunțate ulterior. Pentru mai multe informații despre ASTRO Gaming, vizitați http://www.astrogaming.com.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte