Enermax Squa RGB

ASUS mărește portofoliile gamelor ROG Strix, Prime și TUF Gaming și lansează seriile de plăci de bază H370, B360 și H310. Noile produse aduc opțiuni sumplimentare de conectivitate la un preț accesibil. Aceste chipset-uri sunt disponibile în toată familia de plăci de bază ASUS 300, oferă tehnologii exclusive, durabilitate imbatabilă, sunt ușor de folosit și ajută utilizatorii să profite la maximum de PC-urile pe care le dețin.

Lansarea de anul trecut a noilor procesoare Intel® Core™ de generație 8, împreună cu platforma pentru plăci de bază high-end Z370, a însemnat o putere mai mare pentru PC-urile utilizatorilor care vor performanță mai ridicată de la sistemele lor, indiferent că e vorba despre creare de conținut, editare video sau activități ca streamingul live al sesiunilor de joc. Un număr mai mare de nuclee pentru placa de bază nu se adresează, însă, doar zonei de vârfuri de gamă, ci chiar și plăcilor entry-level dotate cu Core i3, a căror gamă a fost extinsă cu noile platforme H370, B360 și H310.

Tehnologia ASUS, o bază solidă de construcție

Fiecare configurație și fiecare utilizator diferă, așa că ASUS a decis să construiască o gamă variată de modele pentru liniile de produse ROG Strix, TUF Gaming și Prime. Fiecare dintre aceste trei game are un design unic și o personalitate distinctă, dar toate au fost construite folosind tehnologia ASUS. Caracteristici unice pot fi identificate pe toate modelele, de la circuite DIGI+ VRM care oferă alimentare procesorului, la OptiMem, un mod de urmărire a fluxului de date care oferă un semnal mai bun memoriei, ceea ce aduce performanță și stabilitate crescute.

UEFI BIOS oferă utilizatorilor posibilitatea să-și seteze ușor sistemele. Pe lângă opțiunile obișnuite de selecție și calibrare, UEFI BIOS are o nouă funcție de căutare care permite utilizatorilor să găsească și să modifice rapid setări. Profilurile de configurare pot fi acum salvate și împărtășite cu alți utilzatori, iar firmware-ul le va păstra intacte chiar și după actualizări.

Noile plăci de bază H370, B360 și H310 oferă o răcire mai bună în sesiunile de gaming prin ajustarea inteligentă a ventilatoarelor sistemului, pe baza temperaturii procesorului video montat pe anumite plăci grafice ASUS sau ROG.

În plus, H370 și B360 își depășesc predecesorul Z370 prin faptul că integrează nu doar suport pentru USB 3.1 Gen 2 pentru noile generații de periferice, ci și suport wireless opțional pentru rețeaua Wi-Fi 802.11ac. Aceste plăci de bază continuă să aibă suport pentru memoria Intel Optane care folosește stocare Flash ultra-rapidă ce reduce timpii de încărcare pentru spațiul de stocare mecanic inclus, de obicei, pe sistemele entry-level.

Noua gamă include plăci de bază Republic of Gamers (ROG) Strix de nouă generație care sunt dotate cu toate îmbunătățirile cerute de gameri, aspect inedit și o performanță pe măsură. Seria ASUS Prime se adresează creatorilor de conținut și utilizatorilor care au nevoie de productivitate crescută, vin cu opțiuni îmbunătățite și un design futurist.

ASUS TUF Gaming integrează un design cu motive militare pentru noile modele accesibile de plăci de bază pentru gaming. În plus, tot ei se află la baza colaborării dintre giganți din industrie în cadrul noii TUF Gaming Alliance, ceea ce oferă utilizatorilor șansa să-și construiască sisteme care să arate gata de luptă de la interior la exterior.

Mai multe informații, imagini cu produsele și specificații pentru plăcile de bază ROG Strix, TUF Gaming și Prime pot fi găsite în ghidul pentru utilizatori de pe ASUS EdgeUp. Imagini suplimentare și detalii de profunzime despre cele mai noi plăci de bază ROG Strix pot fi găsite pe site-ul ROG.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte